• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2023

19:30

OGLASIO SE PARTIZAN! Crno-beli odgovorili na tužbe bivših igrača! Ovako stoje stvari!

Partizan

OGLASIO SE PARTIZAN! Crno-beli odgovorili na tužbe bivših igrača! Ovako stoje stvari!

Podeli vest

Tokom današnjeg dana, pojavila se informacija da su Stefan Janković i Nemanja Gordić tužili Partizan zbog neizmirenih obaveza.

Pomenuti košarkaši su od Partizana tražili isplatu zaostalih plata, a sada se oglasio i klub.

- Oba slučaja su rešena odavno. Gordić je u potpunosti isplaćen, dok je za Stefana ostala jedna manja rata koja uskoro dospeva - rekli su za MONDO iz Partizana.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Gordić

Podsetimo, Janković je crno-beli dres nosio od 2018. do 2021. godine, a u tom periodu često se selio po pozajmicama, pa je igrao i za AEK, Kapital Siti Go Go i Bahčešehir, dok je Gordić igrao za Partizan u dva navrata, prvo u sezoni 2012/13, pa potom i u sezoni 2019/20.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija