• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

10:42

VUJOŠEVIĆ ME IZVEO NA PRAVI PUT! NBA as nije zaboravio LEGENDARNOG TRENERA Partizana! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

VUJOŠEVIĆ ME IZVEO NA PRAVI PUT! NBA as nije zaboravio LEGENDARNOG TRENERA Partizana! (VIDEO)

Podeli vest

As Dalas Maveriksa Davis Bertans seća se početka karijere i saradnje sa Duškom Vujoševićem

Kroz Partizan poslednjih godina prošao je veliki broj igrača, neki su crno-bele boje branili sa više neki sa manje uspeha, ali je malo igrača koji su ostali u tako lepom sećanju navijača kao što je Davis Bertans. Ono što je posebno ubečatljivo je činjenica da je zadovoljstvo obostrano budući da se Letonac rado seća svog perioda iz Partizana. 

Sjajni šuter Dalas Maveriksa na poluvremenu utakmice protiv Los Anđeles Kliperska govorio je o svom mentoru, tačnije zahvalio mu se što ga je izveo na pravi put. I dok je većina govorila o roditeljima, Davis Bertans se prisetio Duška Vujoševića! 

 

 

- Trener Vujošević iz Srbije mi je pomogao da napravim veliki iskorak kada sam imao 19 godina - rekao je Davis Bertans. 

Foto: Tanjug/AP

Davis Bertans je kod Vujoševića stigao kada je imao 19 godina iz Slovenije, a nakon dve sezone u crno-belom otišao je u Baskoniju odakle se otisnuo u NBA ligu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija