• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.02.2023

20:18

PROTEST PROTIV UPRAVE! Navijači PARTIZANA krenuli u AKCIJU! Žele promene!

Starsportphoto

Partizan

PROTEST PROTIV UPRAVE! Navijači PARTIZANA krenuli u AKCIJU! Žele promene!

Podeli vest

Navijači Partizana organizovali su protest protiv uprave kluba pred meč Lige konferencija protiv Šerifa.

Muči se Partizan ove sezone, ponovo u Humsku neće stići torfej budući da su crno-beli eliminisani u Kupu. U Superligi Srbije Crvena zvezda ima deset bodova više i izvesno je da će aktuelni šampion ponovo podići pehar. 

Sve to podstaklo je navijače da se organizuju i pokrenu konkretnu akciju. Do sada se to uglavnom svodilo na skandiranje sa tribina, ali će se uoči revanš meča Lige konferencija protiv Partizana sve promeniti. 

Naime, pristalice Partizana organizovale su protest protiv uprave kluba koji će se održati u četvrtak 23. februara ispred platao južne tribine. 

- Navijači Partizana, Grobari, naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FK Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji. Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FK Partizan - navodi se u saopštenju navijača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija