• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2023

10:23

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Nije za svačiji stomak, pogledajte jezive scene obračuna policije i navijača na Banovom brdu!  (VIDEO)

printscreen

Partizan

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Nije za svačiji stomak, pogledajte jezive scene obračuna policije i navijača na Banovom brdu! (VIDEO)

Podeli vest

Zbog divljanja navijača Partizana meč između Čukaričkog i crno-belih u utorak prekinut je posle samo 20 minuta igre, a na društvenim mrežama pojavili su se novi snimci horora.

Duel na Banovom brdu trebalo je da bude direktan okršaj u borbi za drugo mesto i Ligu šampiona, ali su, umesto fudbala, viđene sramne scene.

"Grobari" su konstantno od početka meča ubacivali baklje i stolice na teren, pa nisu dozvolili da se igra. Nastao je ošti haos, reagovala je policija, utakmica je prekinuta, pa je odlučeno da se nastavi danas od 18 časova, ali bez prisustva publike.

Foto: ATAIMAGES

 

"Grobari" su divljali na tribinama, ubacivali baklje i stolice na teren, a potom se i sukobili sa Žandarmerijom, nakon čega su glavni sudija Milan Mitić i delegat meča odlučili da se utakmica odloži. Pojavili su se i novi video snimak britalnih scena sukoba navijača sa policijom na Banovom brdu.

 

 

Haos je počeo od prvog sudijskog zvižduka, oko 500 pristalica Partizana bilo je smešteno na istočnoj tribini, ubacivalo je baklje na teren uz skandiranje "Uprava napolje", a kada je u 19. minutu pirotehnika i četvrti put uletela, arbitar Mitić je prekinuo meč i zatražio da se isprazni deo sa najvatrenijim pristalicama crno-belih.

Foto: ATAIMAGES

 

"Grobari" su odbili da napuste tribine, pa je morala da reaguje i Žandarmerija, nakon čega je došlo do žestoke tuče navijača i pripadnika policije. U tom sukobu povređeno je i privedeno na desetine osoba. Nakon više od pola sata prekida, duel je nastavljen, ali je ubrzo ponovo prekinut, jer je deo "grobara" koji je ostao na tribinama gađao stolicama pomoćnog sudiju Miliju Milićevića. Sudija je ponovo povukao igrače sa terena i zatražio da se istočna tribina u potpunosti isprazni. Protiv ovakve odluke bili su igrači Partizana, koji su se navodno posvađali sa sudijom. Na društvenim mrežama se pojavio i snimak na kojem se čuje kako golman Nemanja Stevanović saopštava sudijama da oni ne žele da nastave da igraju u ovakvim uslovima.

Foto: ATAIMAGES

 

 

"Nećemo da igramo", rekao je čuvar mreže crno-belih. Navodno, razlog za ovakvo ponašanje fudbalera Partizana jesu tvrdnje da su im "grobari" pretili da ni po koju cenu ne nastave utakmicu. Pojavila se informacija i da je sam trener crno-belih Igor Duljaj odbio da se nastavi meč nakon svega što se desilo. Nakon svega, odlučeno je da se utakmica nastavi danas u istom terminu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

ZNA SE DA JE UTAKMICA PREKINUTA ZBOG DIVLJANJA GROBARA I PO MENI SVE JE JASNO. 3:0 ZA ČUKARIČKI I PET UTAKMICA PARTIZANU BEZ SVOJIH DIVLJAKA I DEBELA NOVČANA KAZNA I ODŠTETA ČUKARIČKOM ZA UČINJENU MATERIJALNU ŠTETU NA STADIONU.

Navijač

pre 1 godinu

Ako je istina da su igrači a pogotovo trener Duljaj tražili da se utakmica prekine zbog toga što je intervenisala policija, FSJ mora drakonski da kazni FK Partizan zabranom publike na bar godinu dana a Duljaju doživotno zabraniti rad u sportu. To je jedina pravedna kazna za ljude koji podržavaju divljanje takozvanih navijača, jer oni su sve osim sportskih navijača. To je gomila kriminalaca i krajnje je vreme da država to i javno kaže i krene u obračun sa zatvaranjjem očiju pred onim što i deca u osnovnoj školi znaju.

FKK Srpski orao

pre 1 godinu

Pi, ništa naročito, sletska vežba, treba tu mnogo jača batina. Podivljale ustaše u Beogradu, manipulišu Partizanom i tom besnom omladinom koja nema pojma šta radi. Racija prvo u KK Partizan pa tuci i hapsi redom, od Bodiroge pa do Ponoša, i sve izmedju. Namnožilo se bre korova u zemlji Srbiji. Jel treba da čekamo gradjanski rat da bi ustaše likovale ? Ne daj Bože.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija