• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

07:49

TOTALNI RAT UPRAVE I NAVIJAČA PARTIZANA! Ne smiruje se haos između pristalica i čelnika crno-belih!

ATAIMAGES

Partizan

TOTALNI RAT UPRAVE I NAVIJAČA PARTIZANA! Ne smiruje se haos između pristalica i čelnika crno-belih!

Podeli vest

"Grobari" na sve načine pokušavaju iz kluba da oteraju Milorada Vučelića i Miloša Vazuru, zbog čega su namerno izazvali prekid meča sa Čukaričkim i planiraju to da rade i ubuduće, a rukovodstvo se nada zatvaranju stadiona u Humskoj do kraja sezone.

Navijači Partizana ušli su u totalni rat sa aktuelnom upravom! Haos oko kluba iz Humske se ne smiruje, a najnoviji incidenti na Banovom brdu, gde su "grobari" u utorak prekinuli prvenstveni duel protiv Čukaričkog u 22. minutu (0:0), samo su kulminacija nezadovoljstva i svega što se dešava ove sezone!

Foto: ATAIMAGES

 

Neće odustati

Pristalice crno-belih već mesecima pokušavaju da nateraju rukovodstvo da se povuče kako bi došlo do promena na svim nivoima, a neki novi ljudi preuzeli funkcije. Praktično na svakoj utakmici sa tribina moglo se čuti skandiranje upereno protiv predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, a dva puta su organizovani i protesti ispred upravne zgrade na stadionu.

I derbi u tišini

Ako FSS zatvori stadion u Humskoj do kraja sezone, moglo bi da se desi da večiti derbi bude odigran bez navijača

Međutim, pomenuti čelnici nemaju nameru da napuste fotelje i navijačima usliše tu želju, pa su na "jugu" odlučili da na ekstremniji način probaju da ostvare cilj. Tako su tokom derbija 30. kola Superlige protiv Čukaričkog u više navrata ubacivali baklje na teren, a potom su stolicama gađali pomoćnog sudiju.

 

 

Foto: ATAIMAGES

 

Zato je glavni arbitar Milan Mitić odlučio da se meč prekine, a deo tribine na kojoj su bili "grobari" isprazni. Ipak, tu nije bio kraj, pošto je tek onda usledio žestok sukob navijača i policije. Stručni štab i fudbaleri Partizana su zbog toga odbili da izađu na teren i nastave utakmicu, pa je ona prvobitno bila pomerena za 24 sata, da bi potom usledilo novo odlaganje.

Privedene 23 osobe, dvoje zadržano

Policija je nakon niza incidenata na stadionu Čukaričkog privela 23 osobe, od kojih su samo dve zadržane u pritvoru na 48 sati. Jedan pripadnik Žandarmerije lakše je povređen, a posle konsultacije sa Tužilaštvom odlučeno je da prijave budu podnete protiv 19 navijača, zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu. Među uhapšenima je čak 14 lica već bilo evidentirano u bazi zbog prethodnih huliganskih ispada.

"Grobari" neće odustati od toga da oteraju Vučelića i Vazuru iz kluba. Zbog toga su i prekinuli utakmicu na Banovom brdu, jer sve što su prethodno radili dosad nije dalo rezultat. Sve ovo je upereno isključivo protiv uprave, a ne trenera i igrača. I nije isključeno da ovakvi incidenti uskoro ponove ukoliko Vučelić i Vazura nastave da obavljaju svoj posao kao da se ništa ne dešava - kaže za Informer izvor blizak južnoj tribini.

Kazna im ide u prilog

S druge strane, rukovodstvo crno-belih nema nameru da popusti, štaviše, nadaju se da će nadležni organi Fudbalskog saveza Srbije zbog haosa protiv "brđana" sankcionisati klub zatvaranjem tribina u Humskoj do kraja sezone!


- S obzirom na to da navijači na svakoj utakmici skandiraju protiv uprave, vređaju Vučelića i Vazuru, njima ide u prilog da Disciplinska komisija FSS žestoko kazni Partizan i da do kraja sezone ekipa kod kuće igra bez prisustva publike. To bi značilo da crno-beli ne bi imali podršku "grobara" na četiri meča u plej-ofu, među kojima bi mogao da bude i večiti derbi protiv Crvene zvezde ukoliko ostanu četvrti na tabeli. Jedini problem su gostovanja, gde bi, kao i na Banovom brdu, mogli da se ponove slični ispadi - objašnjava naš izvor iz Humske.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

upravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa marsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss stoko jedna Vazuro Vucelicu mars iz partizana kao i cela uprava koja sad sedi i cuti

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija