• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

09:26

KAD JE NEKO SREĆAN, NI U WC NIJE GLADAN! Ovo su reakcije HRVATA na spektakularnu pobedu Partizana nad Realom!

Starsportphoto

Partizan

KAD JE NEKO SREĆAN, NI U WC NIJE GLADAN! Ovo su reakcije HRVATA na spektakularnu pobedu Partizana nad Realom!

Podeli vest

Košarkaši Partizana savladali su Real Madrid sa 89:87 trojkom Kevina Pantera 0,4 sekundi pre kraja meča.

Evropa bruji o fenomenalnoj pobedi Partizana nad španskim gigantom, a ljubitelji košarke u Hrvatskoj u različitom raspoloženju su komentarisali veliki trijumf crno-belih.

Tamošnji "Index" se odlučio za naslov "Pogledajte trojku u poslednjoj sekundi za spektakularnu pobedu Partizana nad Realom!

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

 

U tetkstu se navodi da su crno-beli napravili senzaciju, a komentari i mišljenja navijača u Hrvatskoj su podeljena! Neki su čestitali srpskom timu, dok su drugi žalili, tvrdeći da je samo sreća zaslužna za uspeh srpskog kluba.

- Najkomičnije je što je napad bio očajno organizovan. Centar jedva preneo preko pola, Real odlično branio, usmerio Pantera levo na slabiju stranu, on šutira preko ruke i zatrpava. Kad nekog hoće, ne možeš mu ništa.

Kada je netko sretan on ni u WC-u nije gladan!

Foto: EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo

 

- Svim navijačima Partizana koji ne mrze Hrvate čestitke od srca.

- Sad idu tri pobede Reala! Idemo Real... gazi!

- Jedan je Željko Obradović - samo su neki od komentara na tekst o pobedi partizana.

"Jutarnji.hr" se odlučio za naslov "Partizan srušio Hezonju i Real u poslednjoj sekundi! Savršena trojka za veliko slavlje gostiju" .

Partizan i Real će ponovo ukrstiti koplja u četvrtak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

DA OBJASNIM OVIIM HRVATIMA ,TO NIJE SRECA NEGO ZNANJE ,............. BILI STE I OSTALI SAMO OTPAD ..........SAMO VI NAVIJAJTE ZA RELA

Beki

pre 1 godinu

Partizan je bio bolji veci deo utakmice i vodio i zasluzio pobedu. Vecina hrvata je navijala za Partizan ,a oni zli neka se muce u svojoj mrznji i zlu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija