• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

11:52

DA SE PONAŠAMO KAO DA SMO IZGUBILI, DA ZABORAVIMO... Heroj Partizana je tek počeo, jadni Madriđani!

Starsportphoto©

Partizan

DA SE PONAŠAMO KAO DA SMO IZGUBILI, DA ZABORAVIMO... Heroj Partizana je tek počeo, jadni Madriđani!

Podeli vest

Kevin Panter je utišao Madrid, trojkom u poslednjoj sekundi doneo je crno-belima brejk (89:87) na startu plej-of serije Evrolige.

Navijači crno-belih u transu, slave pobedu, već pričaju o novom trijumfu, utakmici u Beogradu, ali kapiten "parnog valjka" spušta loptu. Posle prvog trijumfa heroj crno-belih poručuje da sad moraju da budu još bolji, te poziva na oprez pred nastavak serije.

- Moramo da idemo još više, da budemo još oprezniji i koncentrisaniji. Imali smo sve to u ovoj utakmici, sada moramo još bolje u svakom smislu za drugi meč. Moramo da se ponašamo kao da smo izgubili. Zvuči ludo, ali je bolje tako, da zaboravimo na prvu utakmicu i mentalno ostanemo pribrani, da igramo na pobedu i u drugoj utakmici. Da ostanemo oštri psihički - poručio je za Mozzartsport Kevin Panter.

Prokomentarisao je trojku, poslednji šut na utakmici. Godinama se Amerikanac prema za ovakve momente.

- Milion šuteva! Ne znam ni sam koliko sam puta ispalio loptu. Pokušavam razne varijacije tih šuteva, iz driblinga, iz naskoka... To su ponavljanja koja traju godinama, godinama. Definitivno je to veliki broj ponavljanja, i danas radim isto kako bih zadržao oštrinu.

 

 

Druga utakmica između Reala i Partizana na programu je u četvrtak u Madridu od 20.45 sati.

- Sada moramo da uzmemo još jednu pobedu. Jednu smo uzeli, sada nam treba još jedna. Bila je odlična utakmica svih nas, ovo je ono što smo hteli, sada nas čeka druga utakmica koja će biti još teža, ali moramo da odgovorimo.

Govorio je kapiten crno-belih o poslednjem tajm-autu pre trojke.

- Hteli smo od početka da promenimo defanzivca na meni, to smo ciljali od starta. Nisam hteo da igram protiv Najdžela (Vilijams Gosa), hteo sam višeg čuvara. I da je ostao Najdžel, probao bih isto, ali sam dobio šta sam hteo. Ostalo znate, ovo je ono na čemu radim svaki dan.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija