• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2023

09:13

UPOZORENJE! "GROBARI", PAMET U GLAVU! Kompletne tribine se prazne za 45 minuta u slučaju incidenta protiv Reala!

Starsportphoto

Partizan

UPOZORENJE! "GROBARI", PAMET U GLAVU! Kompletne tribine se prazne za 45 minuta u slučaju incidenta protiv Reala!

Podeli vest

Goran Grbović, direktor "Arene", upozorio je navijače Partizana pred utakmicu sa Real Madridom (utorak, 20.30). U slučaju bilo kakvog incidenta tribine se prazne.

Karata za pomenutu utakmicu odavno nema, vlada nezapamćena euforija, posebno posle haosa koji je izbio u drugom meču koji je odigran u Madridu. Došlo je do opšte tuče igrača na parketu, a "grobari "su besni na Geršona Jabuselea, koji je rvačkim zahvatom oborio i povredio Dantea Egzuma.

Foto: printscreen tvin

Goran Grbović upozorio navijače Partizana

Navijači zbog toga najavljuju da će Madriđane sačekati pakao u Areni, ali ne bi bilo loše da se strasti malo smire, jer bi i najmanji incident mogao Partizan skupo da košta. Nekadašnji igrač Partizana, a sada direktor Arene, Goran Grbović, upozorio je crno-bele.

Foto: EPA

 

- Ako bude neki incident, uleti neki predmet ili ne daj Bože neko se zbog toga povredi, kompletne tribine se prazne za 45 minuta, a četvrta utakmica se igra bez publike. Zato, pamet u glavu. Podržite Partizan, svoj klub u ovom istorijskom momentu. Real je na kolenima, a Željkov tim je pokazao od čega je satkan i šta može da uradi - kazao je za Mozzartsport Goran Grbović.

Arena će opet biti krcata, a ljudi iz Evrolige će pomno pratiti šta se dešava. 

- Nema dileme da će Arena ponovo biti puna, ali ako su ostale plej-of serije Evrolige pod lupom, onda će ova biti pod mikroskopom i verujte čekaće se i najmanja moguća greška kako bi se neka kazna ponovo sprovela. Evroliga ima svoje kontrolore po hali, što je sasvim normalno. Znate ono kada spiker tokom utakmice moli navijače da se sklone sa prolaze, mislite da je to slučajno. Ne, ništa nije slučano. Nego neko iz Evrolige javlja da to mora da se uradi, e sada zamislite pod ovakvim tenzijama kakva će kontrola da bude i koliko će očiju biti uprte u Beograd.

Foto: EPA

 

Posle tuče u Španiji Jabusele je kažnjen sa pet mečeva suspenzije, Gabrijel Dek sa jednim, Matijas Lesor propušta jednu utakmicu, a Kevin Panter dve.

- Sramotne kazne koje pokazuju kao da je Partizan nešto započeo, a nije. Ipak, to je sada gotovo. Niti može niti ima potrebe da se vraća na to. Dolazi nova utakmica koja mora da prođe odlično na svim aspektima. Partizan zaista ima priliku da uradi nešto neverovatno, ali treba misliti i na budućnost. Ne prestaje da se igra košarka posle ove sezone. Ovakav projekat Partizana treba da traje deceniju, cela srpska košarka treba da profitira od ovoga što radi Željkov tim, a radi nešto zaista veliko.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija