• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2023

12:59 >> 14:16

NEMA KALKULACIJA, IDEMO NA POBEDU! Mijailović ZAGRMEO pred SPEKTAKL u Beogradu!

Pedja Milosavljević

Partizan

NEMA KALKULACIJA, IDEMO NA POBEDU! Mijailović ZAGRMEO pred SPEKTAKL u Beogradu!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u utorak dočekuju Real Madrid u trećem meču četvrtfinala Evrolige.

Sve je spremno za košarkaški spektakl u Beogradu! Partizan ima prvu meč šansu protiv Real Madrida sutra od 20:30 kada u krcatoj Areni budu dočekali Blankose u okviru trećeg meča plej-of serije elitnog takmičenja. 

Budući da će crno-beli sutra imati prednost domaćeg terena, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović gostovao je na televiziji "Pink" kada je najavio okršaj protiv Real Madrida. 

- Sitaucija je bila neočekivana, platićemo cenu i nije mala za nas, rizikovali smo sa pojedinim igračima. Takve stvari se svuda događaju. Iz onakvog incidenta se niko nije povredio trajno da ne može da igra do kraja života. Najdeblji kraj je izvukao Dante Egzum, nadam se da će se oporaviti do sutra. Bilo bi zaista previše i da on ne igra, najbitnije je zdravlje igrača - kaže Mijailović.

Dotakao se prvi čovek Partizana i kazni koje je Evroliga podelila nakon tuče koja se desila na drugom meču u Madridu. 

- Nije fer da ja kažem da li su fer kazne, Evroliga je ozbiljna organizacija. Upravo zbog ovakvih stvari EL iznajmljuje advokatske kancelarije. Nemamo pravo žalbe, očekivali smo kazne, jer nije normalno da se ovakve stvari ne kažnjavaju. Lesor je temperamentan, dao je dosta Partizanu, velikog srca. Zna on da prenagli i na tome mora da radi. Ume da pređe granicu. Imali smo tu situaciju sa Petruševim. Nismo se žalili jer je naš igrač pogrešio. Savetujem igrače drugih timova da se ne ponašaju tako jer može da ostvari trag u njihovim karijerama i po klubove - dodao je prvi čovek Partizana. 

Foto: Starsportphoto©

Ističe Mijailoivć da je ekipi uoči sutrašnjeg okršaja potreban mir i da sutra neće biti kalkulisanja. 

- Treba nam mir, nek navijaju iz petnih žila, ali bez čvrstih predmeta. Nek kontrolišu se međusobno, prijave kad neko baci predmet. Tu utakmicu će ceo svet gledati i organizaciono ova utakmica određuje budućnost Partizana. Širom sveta su mediji osudili ono što se deilo. Digli smo se iz pepela. Na ovom što je bilo mora da se završi. Idemo na pobedu u utorak. Nesportski je planiranje poraza. Idemo na pobedu. Imaćemo 20.000 navijača u areni. Nema niti jedna karta u prodaji. Organzivali smo veliki video bim na Kalemegdanu od 80 kvadrata. Prevazići će sve brojeve što se tiče gledanosti", koji je dodao i da će se o treneru Obradoviću i ovoj sezoni "pisati knjige" - podvukao je Mijailović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Pametno nema kalkulacija !!!! Mora se pobediti Real i sudije u prvom meču u utorak !!! Panter će igrati u finalu fajnal fora sigurno !!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom
Politika

Vesić: Radimo na boljoj saobraćajnoj povezanosti sa Rumunijom

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i ambasadorka Rumunije u Srbiji Silvija Davidoju saglasili su se danas da bi dobri politički odnosi dve zemlje trebalo da utiču i na poboljšanje ekonomskih odnosa odnosno bolju saobraćajnu povezanost čemu bi, kako su naveli, doprinela realizacija projekata pre svega u oblasti putne i železničke infrastrukture.

03.06.2024

17:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija