• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2023

22:44

BAŠ ME BRIGA GDE ĆE PARTIZAN DA IGRA! MOŽE I U ZAGREBU! Direktor Arene i o ABA LIGI! Najsmešnije takmičenje na svetu!

Partizan

BAŠ ME BRIGA GDE ĆE PARTIZAN DA IGRA! MOŽE I U ZAGREBU! Direktor Arene i o ABA LIGI! Najsmešnije takmičenje na svetu!

Podeli vest

Goran Grbović, direktor "Beogradske Arene",prokomentarisao je navode da bi Partizan, zbog zauzetosti novobeogradske hale, mogao da igra mečeve u Ljubljani.

Crno-beli svoj prvi meč plej-ofa igraju u hali "Aleksandar Nikolić", zbog čega su se navijači pobunili jer nisu mogli svi vlasnici sezonskih jarata da uđu. Tako se došlo na ideju da bude rezervisana arena "Stožice" u slovenačkoj prestonici.

- Istina je jaka stvar, ali očigledno su ovde glasnine neprocenjive. Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima - istakao je Grbović u razgovoru za "Mozzart Sport".

Direktor Arene ističe da nije bilo načina da Partizan odigra meč protiv Studentskog centra u velelepnoj dvorani.

Foto: Starsportphoto

- To je sve tačno i to sam izjavljivao, jednostavno nije bilo moguće zbog ranije zakazanog termina ukloniti svu opremu, ona je tek danas sklonjena i to nekih 70 odsto, još ima da se radi. Znamo da je Partizan ušao među osam u Evroligi i da je zbog toga sve pomerano, ali ABA liga mora da zna datume i šta se dalje dešava, mi imamo događaje koji se mesecima unapred zakazuju, ali sve možemo da sredimo. Jednostavno, niko ne saopštava datume i to je istina - dodaje Grbović.

Partizan je današ šokirao najavom da će svoje mečeve da igraju u Sloveniji.

- Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba - zaključio je Grbović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 11 meseci

Jos jedno odmetnuto govedo! Iskreno, uvek sam u njega sumnjao. Tako nikad ni jedan cergas ne bi postupio a kamo li uradio,samo nasa g. to mogu da urade i govore. Lako potkupljivi disretni cergar bio i ostao,sram te bilo,mjm.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija