• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2023

19:06

NOVO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE! JSD Partizan: Odbačene sve optužbe protiv članova sportskog društva i Ostoje Mijailovića

Starsportphoto

Partizan

NOVO SAOPŠTENJE IZ HUMSKE! JSD Partizan: Odbačene sve optužbe protiv članova sportskog društva i Ostoje Mijailovića

Podeli vest

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan oglasilo se danas saopštenjem da je Prvi osnovni sud u Beograd presudom odlučio da nema promene zakonskih zastupnika JSD Partizan u Agenciji za privredne registre.

Iz JSD Partizan navode da su presudom odbačene sve optužbe protiv klubova članova JSD Partizan i predsednika ovog društva Ostoje Mijailovića.

"Presuda ima sedam stavova od kojih će se JSD Partizan nakon današnjeg prijema iste žaliti na dva stava. Istovremeno, JSD Partizan iz obaveze prema istinitom informisanju javnosti naglašava kako je na današnji dan, presuda iz stava jedan irelevantna, jer je izabrani predsednik JSD Partizan na tu funkciju izabran na sednici koja je održana 17. marta ove godine", saopšteno je iz JSD Partizan.

Iz sportskog društva navode da je nejasno kako je deo presude dospeo u javnost još 22. juna i to kada je košarkaški klub Partizan igrao najvažniji meč u sezoni. 

"JSD Partizan je presudu primio na današnji dan i ostaje nejasno kako je samo deo te presude (stav jedan) dospeo u javnost baš 22. juna na dan odigravanja najvažnije utakmice u sezoni za KK Partizan, čiji je predsednik ujedno i predsednik JSD Partizan. Ovu misteriju, JSD Partizan ostavlja crno-beloj javnosti da razreši", zaključuje se u saopštenju JSD Partizan.

Podsećanja radi, u medijima se 22. juna pojavilo da je Prvi osnovni sud u Beogradu usvojio tužbu Fudbalskog kluba Partizan prema kojoj je oborio presudu da Mijailović predsednik JSD Partizan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!
Planeta

Hitno! Ruska grupa "Sever" došla na 20 km od Harkova!

Ruska vojska napala je selo Glubokoe u Harkovskoj oblasti, na manje od 23 kilometra od severnog predgrađa Harkova., a rusko ministarstvo odbrane objavilo je spisak naselja koje je u ovoj oblasti za kratk ovreme zauzela grupa Sever.

11.05.2024

12:09 >> 15:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija