• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2023

18:05

Oglasio se Natho i odgovorio na kritike: Nikada nisam slušao šta pričaju!

Starsportphoto

Partizan

Oglasio se Natho i odgovorio na kritike: Nikada nisam slušao šta pričaju!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Bibras Natho odgovorio je na kritike povodom izjave o šansama crno-belih da osvoje titulu ove sezone.

Veliku prašinu podigao je Bibras Natho pre nekoliko dana kada je izjavio da Partizan ima manje od jedan odsto šanse da osvoji titulu. Nadovezali su se na njegov komentar bivši fudbaleri crno-belih od kojih je najglasniji bio Milan "Lola" Smiljanić. 

Trpeo je nekoliko dana Natho kritike sa svih strana, a onda se oglasio putem Instagrama i poslao moćnu poruku svim "hejterima". 

- Kroz celu karijeru ignorisao sam kritike i verovao u sebe. Nastaviću to da radim i ostaću posvećen kao uvek - napisao je Bibras Natho. 

 

 

Podsećamo, Smiljanić je u razgovoru za "Sportski žurnal" pošteno opleo po Nathu. Po njegovom mišlnjenju, fudbaler Partizana ne sme tako da priča bez obzira na to kakvo je stanje u domaćem fudbalu. 

- Sa neke strane, ne kažem da nije realan, ali da sam igrač Partizana izginuo bih. A on već nagoveštava. Taj čovek zbog te izjave i onog što pruža, za mene je završio u Partizanu - rekao je Smiljanić. 

Vredi napomenuti da je Bibras Natho i u prošlosti imao sličnih izjava povodom loših igara Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija