• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

17:03

"Da se ne ljubimo"... Dijabate uskoro napušta Partizan?

Starsportphoto

Partizan

"Da se ne ljubimo"... Dijabate uskoro napušta Partizan?

Podeli vest

Partizan bi uskoro mogao da reši problem oko Fusenija Dijabatea.

Imao je Partizan u prošlosti problema sa strancima, sećaju se svi slučaja Takume Asana, a novi odbegli "sin" mogao bi da bude Fuseni Dijabate. Reprezentativac Malija nije se pojavio na startu priprema, u Humskoj dugo nisu znali gde je brzonogi ofanzivac pre nego što se posle nekog vremena oglasio i sam Dijabate. 

Ofanzivac crno-belih istakao je da nema nameru da se vraća u Beograd te da se nada da će Partizan ispoštovati njegovu želju i prodati ga. Problem predstavlja činjenica da do danas ponuda nije bilo, ali kako prenosi "Tutomerkato" to bi uskoro moglo da se promeni. 

Naime, italijanski mediji javljaju da je Salernitana zainteresovana da angažuje Dijabatea, ali je plan da to bude pozajmica uz opciju otkupa naredne sezone. Italijani će imati konkurenciju pošto je holandski prvoligaš Almere takođe zainteresovan za Malijca.

Ipak, u Humsku još uvek nisu stigle zvanične ponude, ali je jasno da u Partizanu imaju želju da se situacija oko Dijabatea što pre reši. Posebno što je Afrikanac u martu takođe pravio problem kada je nestao na desetak dana nakon što je navodno otišao na okupljanje reprezentacije, a završio na sahrani svoje bake. 

Fuseni Dijabate stigao je kao veliko pojačanje prethodne sezone, svoj raskošni potencijal potvrdio je tokom Lige konferencija gde je postigao četiri gola, dok je u Superligi Srbije imao nešto slabiji učinak i samo dva puta tresao protivničku mrežu na 32 utakmice. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara
Politika

Realizacija zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja Srbije i Srpske! Održan sastanak troje ministara

Ministar kulture Republike Srbije Nikola Selaković i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović dogovorili su danas, na sastanku u Beogradu, sa ministarkom prosvete i kulture Republike Srpske Željkom Stojičić, realizaciju zajedničkih aktivnosti na polju kulture i obrazovanja i naglasili da je nastavak zajedničkog rada u najboljem interesu Republike Srbije i Republike Srpske, kao i srpskog naroda u celini.

03.06.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija