• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2023

16:49

Stojković promovisan u Partizanu!

FK Partizan

Partizan

Stojković promovisan u Partizanu!

Podeli vest

Desni bek Aranđel Stojković promovisan je kao fudbaler Partizana.

Aranđel Stojković je potpisao trogodišnji ugovor s Partizanom, a izabrao je da na dresu nosi broj  dva.

Ovaj talentovani bek iza sebe ima dve sjajne  sezone u dresu TSC-a, a pogotovo bi trebalo pomenuti minulu sezonu gde je njegov tim završio na drugom mestu Superlige Srbije.

U protekloj sezoni je odigrao 32 utakmice, postigao gol i upisao četiri asistencije.

Stojković je deveto letnje pojačanje tima iz Humske, a svakako da će biti od koristi šef stručnog štaba Igoru  Duljaju.

Defanzivac je karijeru započeo u BSK Borči, a zatim je igrao OFK Beograd, Spartak iz Subotice i Vojvodinu.

- Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam dobio priliku da ponovo budem deo Partizana. Dobio sam poziv od Igora Duljaja i bez ikakvog razmišljanja sam doneo odluku.

Kako bi sebe opisao kao desnog beka?

- Najsigurnije se osećam kada je lopta u mojim nogama. Više volim ofanzivniju igru i mislim da mogu da doprinesem mnogo ekipi ofanzivno, ali isto tako mogu i da pomognem defanzivno. Smatram da sam dosta napredovao u defanzivi u poslednjih nekoliko godina. Uz veliku podršku navijača ove sezone i uz novu ekipu - mislim da možemo ostvariti zaista dobre i pozitivne rezultate, da na kraju svi budemo srećni i da se radujemo novim pobedama.

Foto: Starsportphoto

 

Već poznaješ dosta igrača Partizana?

- Znam dosta igrača, momci su odlični. Radujem se saradnji sa svakim od njih, ali posebno bih izdvojio Sinišu Saničanina i Nemanju Nikolića, jer sam igrao sa njima i pre ovoga. Sa Sanijem sam igrao u Vojvodini i družili smo se, kako na terenu, tako i van njega. Sa Nemanjom sam igrao i u Spartaku, kao i u Vojvodini, a u oba kluba smo bili cimeri u svakom karantinu. U jednom periodu smo čak i živeli zajedno, tako da mi zaista znači njegovo prisustvo i ovde i u ekipi. Mislim da će mi dosta pomoći da se što pre uklopim.

Želje u novoj sezoni?

- Moje želje za ovu sezonu su da se predstavimo u što boljem svetlu, da probamo kao ekipa, kao tim da se dignemo na neki viši nivo u odnosu na prethodnu sezonu, da pokažemo da smo ekipa i da smo tim, da zajedno možemo mnogo i da se uključimo u tu borbu za titulu. Želja mi je i da u Evropi dođemo što dalje, da uđemo u grupnu fazu - to se podrazumeva, a na dalje kako budemo imali i sreće sa protivnicima, ali i kako budemo igrali. Nadam se pozitivnim rezultatima ove sezone.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija