• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2023

19:00

Kaminskom ostao Partizan! Makabi našao centra

EPA

Partizan

Kaminskom ostao Partizan! Makabi našao centra

Podeli vest

Makabi je popunio svoju upražnjenu poziciju centra dovođenjem Jasiel Rivera, što znači da je u trci za Frenka Kaminskog preostao samo Partizan!

Kako je "informer" ranije pisao, izraelski mediji su naveli da je Frenk Kaminski zainteresovan za dolazak u Evroligu, ali da bira između dve ekipe - Partizana i Makabija.

Ekipa Odeda Kataša je potpisom centra sa Kube, Jasiela Rivera, očigledno odustala od NBA pojačanja, što znači da je crno-belima put slobodan do Amerikanca sa srpskim poreklom.

Foto: EPA

Rivero u dresu Valensije

Pretpostavlja se da "ponos Izraela" nije postigao dogovor sa Kaminskim zbog nesuglasica usled finansijske nadoknade nekadašnjem studentu Gonzage, te su zbog toga doveli centra iz redova Valensije, Rivera.

Podsećamo, Partizan na poziciji centra za sada ima Balšu Koprivicu sa kojim je klub iz humske produžio saradnju ovoga leta, a šampioni Admiral bet Aba lige su i dalje u potrazi za, verovatno, poslednjim pojačanjem pred iduću sezonu.

Foto: AP/Photo

Frenk Kaminski poslednji "šraf" Partizana?

Nakon što je dogovor sa Nikolom Mirotićem propao, ekipa Željka Obradovića na raspolaganju ima i više nego uverljiv budžet za neko drugo zvučno ime na "visokim" pozicijama.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija