• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2023

18:40

Kraj - Partizan savladao Radnik u Humskoj! (VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Kraj - Partizan savladao Radnik u Humskoj! (VIDEO)

Podeli vest

Partizan nakon preokreta slavio u sedmom kolu Superlige Srbije.

Eliminacija u Evropi pozitivno je delovala na izabranike Igora Duljaja koji su nakon poraza od Nordsejalnda ušli u seriju dobrih rezultata u domaćem šampionatu. Pokušaće Partizan dan pred svojim navijačima nastavi niz protiv Radnika iz Surdulice koji je prošle sezone u Humskoj uspeo da upiše tri boda. 

Uoči sedmog kola Superlige Srbije, Partizan je treći sa 13 bodova, četiri manje u odnosu na lidera TSC, dok je Radnik 12 sa samo sedam. 

PARTIZAN - RADNIK   3:2 (0:2)

Strelci: Zahid 61, Saldanja 80p, Natho 96p - Gašić 6, Duronjić 57
Stadion u Humskoj, Beograd   Sudija: Dejan Trifković

Partizan: Jovanović - Šehović (Kalulu od 75. minuta), Marković, Ilić, Stojković - Kanute (Zahid od 46. minuta), Natho, Belić - Menig (Nikolić od 46. minuta), Severina (Baždar od 89. minuta), Saldanja. 

Radnik: Ranđelović - Abubakar, Hajdarević , Vranjanin, Gašić - Jović (Ndži od 70. minuta), Kunić (Tomašević od 70. minuta), Mitošević (Milićević od 58. minuta) - Duronjić (Kočić od 37. minuta), Oreščanin, Bogdanović (Čumić od 70. minuta). 

Kartoni: Kanute, Natho, Jovanović (Partizan) - Oreščanin (crveni karton), Kočić, Ranđelović, Kunić, Abubakar (Radnik) 

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

96. minut - GOOOOOOOOOOOL! Dolazi Partizan do kompletnog preokreta golom Bibrasa Natha - 3:2!

93. minut - JOŠ JEDAN PENAL ZA PARTIZAN... Saldanja je srušen na gol-liniji, a sudija Trifković pokazao je na belu tačku!

90. minut - Još šest minuta igre. 

85. minut - Grčevito se Radnik brani nakon što je Saldanja poravnao rezultat! 

81. minut - GOOOOOOOOOOOOL! Nerešeno je, Saldanja je uspeo da matira Ranđelovića! 

79. minut - PENAL! Imaće priliku Partizan da sa bele tačke poravna rezultat u Humskoj...

78. minut - Novi prekid, sada se na povredu nakon duela sa Nikolićem žali Sadik Abubakar. 

76. minut - Dve dobre šanse za Radnik, obe posle kontre, prvi put je pokušao Tomašević, potom prilika i za Milićevića. 

73. minut - Totalna inicijativa Partizana, sada je svoj udarac oprobao Ksander Severina nakon asistencije Stojkovića, sjajan je u bloku bio Orešćanin. 

Foto: Starsportphoto©

 

 

72. minut - Šansa za Mihajla Ilića posle Nathovog centaršuta, ali lopta odlazi preko gola...

70. minut - Opada ritam utakmice, Partizan ne uspeva da pronađe rupu u odbrani Radnika. 

65. minut - Tuča u Humskoj... Nisu fudbaleri Partizana želeli da vrate loptu fudbalerima Radnika, došlo je do obračuna među igračima, a kartone su dobili Ranđelović i Natho. 

61. minut - GOOOOOOOOOOL! Kombinovali su rezervisti Partizana, a Gajas Zahit upisuje svoj prvi gol u dresu crno-belog na asistenciju Nemanje Nikolića - 1:2!

58. minut - Poklon korner za Radnik nakon loše reakcije Šehovića. 

53. minut - Au... Propisno se obrukao Nemanja Nikolić koji je iz peterca šutirao daleko preko gola! Mnogo sreće imao je sada Radnik - 0:2!

48. minut - Pokušaj Mateusa Saldanje sa distance, ali lopta odlazi preko gola Stefana Ranđelovića. 

46. minut - Počinje drugo poluvreme, dvostruka izmena Igora Duljaja, na terenu su Zahid i Nikolić koji menjaju Kanutea i Meniga. 

Prvo poluvreme:

45. minut - Tenzično je na terenu, sada je Ilić pokupio Mitoševića na sredini terena. Vratio mu je Orešćanin, lopta za crno-bele. Igraće se još pet minuta u prvom poluvremenu...

42. minut - Poništen gol Partizana! Severina je napravio faul prilikom duela sa Hajdarevićem. Izazvalo je to burne reackije, a crveni karton dobija Aleksandar Šćekić koji će put svlačionice...

40. minut -  Traje provera zbog duela Severine i Hajdarevića uoči gola Partizana, za to vreme Ljubinković je morao da izvrši prvu promenu. Frenk Kanute je laktom pocepao bradu Borka Duronjića koji mora van igre. 

38. minut - GOOOOOOOL! Smanjuje Partizan zaostatak protiv Radnika, ali... Jedan gostujući igrač žalio se na povredu, iskoristio je Stojković to i asistirao Saldanji za 1:2!

34. minut - Laktom je Frenk Kanute pokupio laktom Borka Duronjića, lekarska ekipa pokušava da zaustavi krvarenje iskusnog napadača... Dobija vezista Partizana žuti karton zbog oštrog udarca. 

30. minut - U šoku su fudbaleri Partizana nakon drugog gola Radnika, bio je Kvinsi Menig u ogromnom ofsajdu nakon dodavanja Šehovića...

27. minut - GOOOOOOOOL! Novi šok i još jedna surova kazna Surduličana. Sevnula je kontra tri na jedan, Aleksanadr Jovanović zaustavio je udarac Kunića, lopta se odbila na nogu Duronjiću koji duplira prednost Radnika - 0:2!

27. minut - Čuda čini golman Radnika! Skupio je Ranđelović tri odbrane u jednom napadu, prvo je još jednom zaustavio Natha, potom i Severinu, a za kraj i udarac Belića sa distance. 

25. minut - Još jednom Radnik umalo da kazni promašaje Partizana, Vuk Mitošević iskoristio je lošu reakciju Mihajla Ilića, povukao kontru, ali se spetljao Hajdarević. 

24. minut - STATIVA! Još jedna šansa Partizana, sjajno je Severina proigrao Bibrasa Natha, ali Stefan Ranđelović uz pomoć stative zaustavlja udarac kapitena crno-belih, ostaje 0:1!

23. minut - Pokušaj crno-belih iz kontre, vukao je Severina, ali su ga stigli defanzivci Radnika. 

21. minut - Ponovo je Aranđel Stojkvić dobio loptu u prostor, imao priliku za udarac, ali je želeo penal i pao u kaznenom prostoru... Mogao je bek Partizana da dobije i žuti karton zbog simuliranja. 

Foto: Starsportphoto©

 

19. minut - Mnogo grešaka obe ekipe na sredini terena, ne uspeva Partizan da dođe do "tečne" igre, sa druge strane Radnik se sve više povlači na svoju polovinu. 

14. minut - Ponovo je prelako Radnik došao u gol-šansu, sada je Duronjić prošao između Markovića i Ilića, šutirao, na svu sreću, neprecizno...

12. minut - Uspeva Zlatan Šehović da oduzme loptu gostima ispred kaznenog prostora, bila bi to dobra šansa, ali je sudija Trifković "svirao" faul, ostaje 0:1. 

10. minut - Još jedna prilika za Saldanju, gađao je Brazilac glavom nakon Nathovog centaršuta, ipak, lopta odlazi daleko preko gola. 

6. minut - GOOOOOOOOOOOL! Šok u Humskoj, Partizan je dva puta zapretio, a onda je surovo kažnjen! Sevnula je kontra Radnika, loptu je stigao Borko Duronjić, poslao povratnu loptu Mateji Gašiću koji lako pogađa dalji ugao i donosi prednost Surduličanima - 0:1!

6. minut - Preti Partizan još jednom, sada je Ranđelović loše reagovao, izleteo van kaznenog prostora, ali je lopta stigla do Natha koji šutira daleko preko gola. 

5. minut - Prva šansa za crno-bele, Belić je proigrao Aranđela Stojkovića koji je loše šutirao, lopta se odbila do Saldanje, ali lak je to posao za golmana Radnika Ranđelovića. 

1. minut - Utakmica je počela, prvi napad na meču za fudbalere Partizana. 

18:40 - Dobro došli na lajv prenos utakmice sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i surduličkog Radnika. Sve detalje sa ovog meča možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31