• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2023

16:02

Kraj: Partizan slavio u Kruševcu!

Starsportphoto©

Partizan

Kraj: Partizan slavio u Kruševcu!

Podeli vest

Uživo pratite meč devetog kola Superlige Srbije između Napretka i Partizana.

Pre deset dana Partizan je pobedom u Pančevu posle godinu i po dana zaseo na prvo mesto Superlige Srbije. Prvu poziciju delili su sa TSC-om, ali bi već danas nakon utakmice u Kruševcu mogli da se osame na čelu tabele budući da je četa Žarka Lazetića juče remizirala u duelu protiv Mladosti iz Lučana. 

Zbog toga crno-beli imaju motiv više da slave protiv Napretka i tako nastave svoj trijumfalan niz od šest uzastopnih pobeda u Superligi Srbije. U korist Partizanu ide i činjenica da su na prethodne četiri utakmice u Kruševcu zabeležili isto toliko pobeda uz gol razliku 8:1. 

NAPREDAK - PARTIZAN   0:2 (0:1)

Strelac: Kalulu 45, Jovanović 76ag
Stadion pod Bagdalom, Kruševac   Sudija: Nenad Minaković

NAPREDAK: Savić - Đeković, Marinković, Mršić - Stoiljković (od 56. Marinković), S. Jovanović, Jović (od 56. Sadiković), Zličić - Ljubomirac, Bastajić, Bojović.

PARTIZAN: Jovanović - Stojković, Ilić, Marković, Antić - Kanute (od 77. Nikolić), Belić - Kalulu (od 77. Baždar), Natho (od 69. Zahid), Menig (od 64. Severina) - Saldanja.

Kartoni: Đeković 22

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

94. minut - Utakmica je gotova! 

90. minut - Još četiri minuta će se igrati na stadionu pod Bagdalom!

88. minut - Nekoliko dobrih poteza Saldanje, stvorio je sebi priliku za šut sa ivice šesnaesterca, ali je slab bio taj finalni udarac.

84. minut - Steže Partizan obruč oko gola Napretka, pokušavaju crno-beli i treći put da matiraju Vladimira Savića. 

80. minut - Deluje da su se Kruševljani predali i da je pitanje pobednika rešeno... Sa druge strane, crno-beli žele i treći gol! 

77. minut - Pravi Duljaj poslednje dve izmene večeras, na terenu su Baždar i Nemanja Nikolić koji menjaju Kaulula i Kanutea. 

76. minut - GOOOOOOOOOOL! Taman što smo najavila, evo ga i drugi gol, doduše, Stefan Jovanović pogodio je sopstvenu mrežu, svemu je kumovala loša reakcija kompletne odbrane Napretka nakon centaršuta Gajasa Zahida - 0:2!

75. minut - Pojačava se pritisak crno-belih, deluje da četa Igora Duljaja želi drugi gol kako bi završili posao u Kruševcu! 

70. minut - Nova izmena u taboru Partizana, meč je gotov za Natha, a na terenu je Gajas Zahid. 

69. minut - Odlična šansa za Napredak, Ljubomirac je uposlio Milana Bojovića, napadač Kruševljana gađao, ali Jovanović uspeva da odbrani njegov udarac.

Foto: Starsportphoto©

 

64. minut - Sada menja i Igor Duljaj, Ksnader Severina umesto Kvinsija Meniga. 

59. minut - Mnogo prekida na sredini terena, sada je Antić oborio Zličića, ali mu je glavni arbitar Minaković progledao kroz prste. 

56. minut - Dvostruka izmena u taboru Napretka, umesto Stojiljkovića i Jovića na terenu su Marinković i Sadiković. 

54. minut - Zaigrali su nešto ofanzivnije izabranici Dragana Perišića na startu drugog poluvremena budući da Partizan vodi, ali do sada golman crno-belih Aleksandar Jovanović bez mnogo posla. 

50. minut - Stativa! Milimetri su delili Mateusa Saldanju od novog gola u crno-belom dresu, gađao je napadač Partizana sa distance, matirao Savića, ali je okvir gola zaustavio njegov udarac!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Prvo poluvreme: 

45. minut - GOOOOOOOOL! Partizan vodi u Kruševcu, popustila je odbrana Napretka, a to koristi Aldo Kalulu i postiže prvi gol u crno-belom dresu nakon sjajne timske akcije - 1:0! Asistenciju je zabeležio Kristijan Belić...

45. minut - Igraće se još dva minuta u prvom poluvremenu. 

43. minut - Pokušao je sada Partizan iz kontre da matira Savića, Mateus Saldanje je proigrao Alda Kalulua, ali je na pravom mestu bio Mršić i oduzeo loptu ofanzivcu crno-belih. 

40. minut - Obrukao se pošteno Kvinsi Menig, promašio je Holanđanin gol iz nemoguće situacije pošto je šutirao pravo u golmana Savića i to dva puta u tri sekunde...

36. minut - Značajno je opao ritam utakmice u odnosu na start meča. Čini se da svi čekaju odlazak na odmor. 

30. minut - Sada je Kvinsi Menig solo-prodorom pokušao da ugrozi gol Napretka, uspeo je da obiđe Đekovića, ali je potom sa loptom otišao u aut. 

25. minut - Nova odbrana za Savića, začarao je golman Kruševljana svoju mrežu... Sada je svoj udarac oprobao Aranđel Stojković, ali promene rezultata nema - 0:0!

21. minut - Još jedna prilika za Partizan, sada je šansu imao Kvinsi Menig, ali je sjajno reagovao Vladimir Savić i upisao svoju treću odbranu večeras. 

Foto: Starsportphoto©

 

18. minut - Izuzetno je raspložen Aranđel Stojković za igru, ponovo je bek Partizana prošao po desnoj strani, poslao centaršut u sredinu, ali tamo nije bilo nikoga. 

15. minut - Velika greška Kanutea na sredini terena, na svu sreću njegov loš pas ispravlja Kristijan Belić i oduzima loptu fudbalerima Napretka. 

11. minut - Sada uzvraćaju crno-beli! Stojković je uposlio Alda Kalulua, ali brzonogi ofanzivac iz dva pokušaja nije uspeo da matira Savića, ostaje 0:0!

9. minut - Velika šansa za Kruševljane, Stojiljković je poslao sjajan centaršut na drugu stativu gde je spreman čekao Bojović, ali lopta odlazi pored gola. 

5. minut - Bez uzbuđenja "pod Bagdalom", Partizan ima incijativu, ali deluje da su crno-beli oprezno ušli u meč kako Napredak ne bi dobio šansu da ugrozi gol Aleksandra Jovanovića iz kontre. 

1. minut - Utakmica je počela. 

16:05 - Dobro došli na lajv prenos utakmice devetog kola Superlige Srbije između kruševačkog Napretka i Partizana. Sve detalje sa ove utakmice možete pratiti uživo uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija