• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2023

20:01

Problemi za Partizan pred derbi! Obradović: Pustimo dešavanja u Zvezdi, Smailagić neizvestan

Starsportphoto©

Partizan

Problemi za Partizan pred derbi! Obradović: Pustimo dešavanja u Zvezdi, Smailagić neizvestan

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović govorio je o sutrašnjem (18.30) večitom derbiju protiv Crvene zvezde u Evroligi.

Crno-beli su večeras odradili trening pred duel sa večitim rivalom u kojem će biti domaćini u beogradskoj Areni.

Trener Partizana nije želeo uoči meča da komentariše o dešavanjima u Zvezdi, odnosno o promeni trenera i dolasku Grka Janisa Sferopulosa. 

- Da pustimo sve stvari koje se dešavaju u Crvenoj zvezdi, to nije važno za nas. Za nas je važno da izađemo s drugačijom motivacijom od one protiv Mege i sa još većom energijom, a igraćemo ovde u Areni pred našim navijačima koji su radili sve ono za ekipu, ja se nadam da će moji momci izaći sa drugačijom motivacijom i to je najbitnije, sve ostalo nije bitno - rekao Obradović.

Foto: Starsportphoto

Alen Smailagić možda proopušta derbi

Strateg crno-belih je govorio i o zdravstvenoj situaciji u timu i otkrio da je Alen Smailagić neizvestan za sutrašnji derbi. Takođe, od ranije je poznato da je Mateuš Ponitka van stroja.

- Alen Smailagić nije trenirao večeras, ima bol u predelu noge i Ponitka, naravno. Za Alena ćemo sutra ujutru videti da li će biti konkurentan. Ja se nadam, Smajli je uvek bio neko ko je uvek bio spreman da pomogne ekipi. Nadam se da će tako biti i ovog puta - dodao je Žoc.

On je otkrio je i šta su on i ekipa uradili posle šokantnog poraza od Mege u ABA ligi.

- Analizirali utakmicu i pustio igrače da idu kućama, da se odmore i da probaju da se koncentrišu za ovo što dolazi, nemamo mnogo vremena da se patimo, sezona je počela, nismo prvi mesec završili, ovo je deveta utakmica, imaćemo 70 i nešto, radi se kao i uobičajeno, sa nekim detaljima koji su ključni i najvažnije - zaključio je Obradović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija