• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2023

20:00

KRAJ: Partizan savladao Albu!

Starsportphoto

Partizan

KRAJ: Partizan savladao Albu!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u okviru devetog kola Evrolige dočekuju berlinsku Albu.

PARTIZAN - ALBA   89:74 (18:20, 25:20, 22:15, 24:19)

Grad: Beograd

Dvorana: Arena

Sudije: Emilio Perez, Jakub Zamojski, Maksim Bober

Gledalaca: Oko 19.000

PARTIZAN: Vukčević, Ledej, Drezgić, Avramović, Jaramaz, Naneli, Trifunović, Anđušić, Doužer, Ponitka, Kaminski, Kaboklo

ALBA: Braun, Proćida, Vecel, Delou, Matišek, Šnajder, Tomas, Nikić, Samar, Olinde, Kumanđe, Timan, Bin


UŽIVO:

Četvrta četvrtina: 

40. minut - Novi tajm-aut Željka Obradovića iako crno-beli vode sa 13 razlike - 87:74. Tri slobodna bacanja nakon ukradene lopte koristi Bruno KAboklo. 

40. minut - Smanjuje Alba na 10 razlike, ne želi Obradović ništa da prepušta slučaju i reaguje tajm-autom - 84:74. 

39. minut - AVRAMOVIIIIIIIIIIĆ! Tačka na meč i nagrada za dobro izdanje srpskog reprezentativca - 84:71!

38. minut - Sve je gotovo u "Areni", Partizan posle novih poena Anđušića ima ponovo +12 - 81:69!

36. minut - Trojka za Albu preko Timana, ali vraća to odmah Danilo Anđušić - 79:69!

35. minut - Rutinski privodi Partizan posao kraju, crno-beli održavaju dvocifrenu prednost preko Danila Anđušića, vraća to Timan, ali još uvek +13 za domaće - 76:63. 

34. minut - Laki poeni za Džejmsa Nanalija u kontri, reaguje trener Albe tajm-autom - 74:61!

33. minut - Poeni Tomasa na jednoj, na drugoj ekspresno vraća Bruno Kaboklo, odgovara Partizanu igra koš za koš u ovim momentima - 72:61. 

Foto: Starsportphoto©

 

32. minut - Serija 4:0 Albe preko Šnajdera, ali na drugoj strani trojku pogađa Zek Ledej - 70:59!

31. minut - Prodor Alekse Avramovića i laki poeni pod košem, na drugoj strani faul u napadu Meta Tomasa - 67:55. 

Treća četvrtina:

30. minut - BUM! BUM! BUM! Rafalna paljba Partizana, nova trojka koju sada pogađa Danilo Anđušić - 65:52!

29. minut - DOUŽEEEEEER! Nova trojka Partizana, crno-beli prvi put večeras imaju dvocifrenu prednost, na drugoj strani promašaj Proćide - 62:52!

28. minut - LEDEEEEEEEJ! Povukao je sada krilni centar Partizana svoje saigrače, vezao pet poena i doneo crno-belima +8 - 59:51!

28. minut - Dva loša napada Albe, ali ne uspeva to da iskoristi Partizan. Iznudio je Zek Ledej dva penala nakon "rvanja" pod košem sa Olindeom i pogađa oba Amerikanac - 56:51. 

Foto: Starsportphoto©

 

27. minut - Šteta... Odmah vraća trojku Alba preko Proćide, ali brzi poeni Alekse Avramovića u tranziciji - 54:51! 

26. minut - ANĐUŠIIIIIIIIIIĆ! Vezuje pet poena šuter Partizana, napokon su se crno-beli odvojili - 52:48. 

25. minut - Penali Alekse Avramovića na jednoj, a potom Brauna na drugoj strani - 47:48!

24. minut - Alba koristi prazne minute u igri Partizana i dolazi do vođstva, Janis Timan je dvocifren nakon poena pod košem. Na drugoj strani promašaj Zeka Ledeja, odmah reaguje Obradović - 45:46!

23. minut - Serija promašaja na obe strane, sada je neprecizan iz ugla bio Frenk Kaminski. Imali su gosti kontru, ali dobro reaguje Ledej i faulira Samara na centru. 

22. minut - Vezuje Žiga Samar četiri poena, nema Partizan rešenje za brzu tranziciju gostiju - 45:44. 

Foto: Starsportphoto©

 

21. minut - Faul u napadu Vecela na startu treće četvrtine, dobro se postavio Kaminski i naterao centra Albe na grešku. Na drugoj strani poeni za Zeka Ledeja posle ofanzivnog skoka - 45:42. 

Druga četvrtina: 

20. minut - Siguran je Džejms Naneli sa linije penala, ali se snalazi u kontri Olinde, Partizan ima pola koša prednosti, a dva penala imaće sada Uroš Trifunović - 41:40. Do kraja prvog poluvremena ostalo je 5 sekundi. 

19. minut - Poen za poen u ovim momentima, na jednoj strani precizan je Ponitka, na drugoj Timan. Potom promašaj Ledeja, na drugoj strani novi poeni za Timana, odmah tajm-aut Željka Obradovića - 39:38!

18. minut - NANELIIIIIII! Još jedna trojka, Partizan ponovo ima šest poena prednosti. Ipak, nova greška Avramovića, sam je ostao Braun i vratio trojku - 37:34!

17. minut - Alba je ponovo u zonskoj odbrani, koristi to Zek Ledej i pogađa sa vrha kapice, ali na drugoj strani grešku pravi Avramović i šalje Timana na liniju penala, uz to Nemac i pogađa - 34:31. 

Foto: Starsportphoto

16. minut - Penali na sve strane, na jednoj strani je Vecel pogodio dva, na drugoj vraća Aleksa Avramović - 32:28!

15. minut - Serija grešaka na obe strane, ne uspeva niko da poentira u ovim momentima, ali šansu da to prekine imaće Pi-Džej Doužer nakon faula Vecela, koristi Amerikanac dva penala - 30:28!

14. minut - Zakucavanje Kabokla, potom sjajna odbrana Doužera, ali u kontri promašaj Alekse Avramovića. Na drugoj strani na liniju penala ide Jani Vecel - 28:26!

13. minut - Trojka Tima Šnajdera preko Tristana Vukčevića, rezultatska klackalica u "Areni" - 26:26!

13. minut - AVRAMOVIIIIIIĆ! Simultanka srpskog reprezentativca, sada prolazi pored Matišeka, pogađa uz faul i koristi dodatno slobodno bacanje - 26:23!

12. minut - Sam igra u ovim momentima Avramović, prolazi plej crno-belih do koša i lagano poentira, a potom i dobra odbrana na na Matišeku - 23:23!

Foto: Starsportphoto

 

11. minut - Napoko... Evo je trojka Danila Anđušića koji prekida seriju promašaja, na drugoj strani vraća to Tim Šnajder - 21:23!

Prva četvrtina: 

10. minut AVRAMOVIIIIIĆ! Evo je energija Alekse Avramovića koji prolazi po čeonoj liniji i zakucava u facu Olindeu - 18:20!

9.  minut - Avramović! Veoma bitan poen srpskog plejmejkera koji je precizan sa poludistance, a potom i dobra odbrana crno-belih, seku gosti faulom - 16:20!

8. minut - Razigrana je Alba, posebno centarska linija, pogađa Kumanđe, a potom je precizan sa linije penala i Vencel - 14:20.

7. minut - Muči se Partizan defanzivno, velike probleme crno-belima pravi Kumanđe, ali seriju gostija prekida Zek Ledej - 14:16!

Foto: Starsportphoto

 

6. minut - Treći ofanzivni skok za Albu... Kažnjava to Braun, potom greška Jaramaza i u kontri za tri pogađa Luis Olinde - 12:14!

5. minut - Ide još jedna trojka Partizana! Precizan je sa distance sada Džejms Naneli, ali loše crno-beli brane tranziciju, u strelce se upisuje Timan - 12:8.

4. minut - KAMINSKIIIIIIIII! Pogađa Amerikanac za tri poena, već ima sedam poena, na drugoj strani nastavlja svoj niz Kumanđe - 9:6!

3. minut - Novi poeni za Kaminskog, na drugoj strani uzvraća Kumanđe. Brz tempo na startu meča u "Areni" - 6:4!

2. minut - Dobar početak crno-belih, laki poeni za Nanelija, a potom i za Kaminskog nakon nove izgubljene lopte Albe - 4:2.  

1. minut - Utakmica je počela! Prvi napad na meču za Partizan, pokušao je za tri poena Uroš Trifunović, ali nije bio precizan. Na drugoj strani izgubljena lopta Albe - 0:0! 

20:31 - Omaž navijača Partizana legendarnom Mustafi Hasanagiću koji je nedavno preminuo. 

Foto: informer.rs

 

20:09 - Lišen je Partizan večeras pomoći Alena Smailagića, a umesto srpskog reprezentativca u 12 će biti Savo Drezgić. Van sastava već neko vreme je Kevin Panter, izostaje i Balša Koprivica. 

Foto: Informer

 

20:00 - Dobro došli na lajv prenos meča devetog kola Evrolige između Partizana i Albe. Sve detalje sa ove utakmice uživo možete pratiti uz portal Informer.rs!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!
Politika

Amabasadorka Konrad poručila: Kada je reč o budućnosti, zajednička nam je želja da Srbija uskoro postane članica Evropske unije!

Ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad rekla je danas na ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove nemačke fabrike PWO Grupe u Čačku, da Nemačku i Srbiju povezuje istorija puna promena i sadašnjost sa brojnim izazovima, ali da je zajednička želja ulazak Srbije u EU, što će omogućiti da se stvore nove ekonomske predispozicije za dalji ekonomski razvoj.

28.05.2024

12:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić
Hronika

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo male Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu J. i Dejanu D., osumnjičenima za ubisvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

28.05.2024

11:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!
Srbija

(VIDEO) Slikarska kolonija u najvećem Zavodu za smeštaj odraslih na Balkanu: Državni sekretar i direktorka zapevali sa horom!

"Međugeneracijska solidarnost kroz likovnu koloniju" u organizaciji Udruženja građana "Teofilos", pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o porodici i demografiju, okupila je u Zavodu za smeštaj odraslih lica "Male Pčelice" veliki broj ostvarenih umetnika ali i onih budućih, učenike kragujevačkih osnovnih škola i talentovanih korisnika Zavoda.

27.05.2024

19:07