• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2023

20:40

Natho o Zvezdi i Baharu: Oni tamo nisu navikli da gube, a titula se podrazumeva! Ne smem ništa da vam pričam...

Starsportphoto

Partizan

Natho o Zvezdi i Baharu: Oni tamo nisu navikli da gube, a titula se podrazumeva! Ne smem ništa da vam pričam...

Podeli vest

Vezista Partizana pružio podršku svom sunarodniku nakon otkaza na "Marakani":

Otišao je Barak Bahar iz Crvene zvezde, a o njegovom rastanku sa srpskim velikanom uveliko se priča u Izraelu. Tim povodom novinari portala "Sport5" kontaktirali su Bibarsa Natha kako bi vezista Partizana prokomentarisao dešavanja na "Marakani". 

- Sigurno je da je to neprijatno, Ja poštujem Baraka, on je odličan trener, ceo njegov tim je sastavljen od sjajnih ljudi. Slušao sam o tome, kao i svi ostali i jako mi ga je žao, ali to je sport. Siguran sam da će u budućnosti Barak ispričati mnogo priča koje ja sada ne mogu da vam ispričam. Saznaćete mnogo toga – rekao je Natho, a potom dodao. 

- On je bio u jako teškoj situaciji, njegov tim je dve godine bio skoro bez poraza. Krenuo je fantastično u pripremnim mečevima, utakmica protiv Fjorentine je podigla lestvicu očekivanja i oni su bili sigurni da će da dođu do četvrfinala Lige šampiona. To je izazvalo brži pad. Oni tamo ne znaju ni za šta drugo osim pobeda. Ove godine su doživeli tri poraza, a na to nisu navikli.

Nije Natho želeo da ode predaleko u analizi rastanka Zvezde i Baraha Bahara, ali je stao na stranu svog sunarodnika. 

- Malo se suzdržavam i razmišljam šta ću da kažem, ali ovo nije bila najbolja situacija za Baraka tamo. On je otišao na mesto gde moraš da uradiš nešto neverovatno da bi uspeo. Oni su mislili da će doživeti uspeh u Ligi šampiona, da će otići korak iznad i uraditi nešto što će biti nezaboravno za njih. Liga im nije baš bila cilj, to je nešto što se za njih podrazumeva.

Foto: Starsportphoto©

 

Smatra iskusni fudbaler Partizana da su na "Marakani" imali previsoka očekivanja pred novu sezonu, kao i da je grupa u Ligi šampiona bila jako teška. 

– Ljudi ovde su slični Izraelcima, imaju kratak fitilj, mada su pozitivni iz mog ugla. Što se Bahara tiče, nije lako ući u svlačionicu koja je imala zajedništvo i osvajala titule. Došao je, napravio neke promene i to nije lako. Barak je sjajan trener, imaće sigurno dosta posla u budućnosti. Bio je uspešan i nastaviće da bude uspešan. To je sve sportsko rivalstvo. Žao mi je zbog njega, ali sam srećan što sam dao gol u derbiju. Liga šampiona je kao lutrija, male su šanse da ćete dobiti Mančester siti i Lajpcig. Možda su očekivali pobedu ili dve, tako bi stvari možda bile drugačije. Trebalo je da dobiju Jang Bojs kod kuće. Siti je nešto potpuno drugačije, ali da su recimo uzeli brod protiv Lajpciga moglo je da bude drugačije. Od početka sezone lestvica je podignuta na nemoguć nivo – rekao je Bibars Natho.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija