• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2023

16:35

Panter: Crvena zvezda mi je spasila karijeru!

Starsportphoto©

Partizan

Panter: Crvena zvezda mi je spasila karijeru!

Podeli vest

Kapiten Partizana, Kevin Panter (30) gostovao je na podkastu "Rip en go" na kojem je govorio o mnogo tema, ali ona koja je privukla najviše ovdašnje javnosti je ona o njegovom periodu u dresu Crvene zvezde.

Možda i najveći posao koji su crno-beli tokom ovogodišnjeg prelaznog roka napravili je produženje ugovora sjajnom Amerikancu.

Ne samo da su uspeli da sačuvaju najboljeg igrača, već je njegov ostanak lančano reagovao na odluke Zeka Ledeja i Džejmsa Nanelija da ne napuštaju Humsku.

Foto: Starsportphoto

Drži tim na okupu - Kevin Panter

Pre dresa "parnog" valjka Panter je nastupao u crveno-belom dresu Olimpijakosa, da bi posle obukao istobojni dres beogradske Crvene zvezde. Period na Malom Kalemegdanu smatra jako bitnim i ističe da mu je on spasio karijeru i vratio samopouzdanje posle teškog perioda u Pireju i atinskom AEK-u.

- Dok sam igrao za AEK, prolazio sam kroz dosta toga, pa čak i depresiju. Jedna od najvećih odluka u mojoj karijeri bila je odlazak iz Olimpijakosa u Crvenu zvezdu. U Beogradu sam vratio svoju igru i samopouzdanje. Igrao sam 12 utakmica za Zvezdu i nakon toga je sve zaustavio Kovid. Odlično sam igrao u tih 12 utakmica i to je "lansiralo" - rekao je Panter u podkastu "Rip en go".

Momak rodom iz Bronksa podsetio je na period u Olimpijakosu i bolest koja je zadesila tadašnjeg trenera Dejvida Blata, zbog koje je i Panter ispaštao.

Foto: Starsportphoto©

Panter u dresu Crvene zvezde

- Meni je bilo dobro u Olimpijakosu, ali se trener Blat razboleo, a kod njegovog zamenika nisam imao minute. Tada sam morao da odlučim šta ću i na nagovor agenta, odlučio sam da odem. Rekao je mi je "izgubićeš deo novca, ali ćeš se dobrom igrom brzo vratiti". Poslušao sam ga, dobro igrao u Zvezdi i tako zaradio ugovor sa Armanijem. Da sam ostao u Pireju ne bih se izborio za bolji angažman - objasnio je kapiten Partizana.

Američki bek i ove sezone igra odlično za crno-bele, uprkos povredama koje su ga mučile i zbog kojih je propustio neke važne mečeve svog tima.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija