• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2024

23:41

Obradović zadovoljan: Raduje me reakcija igrača, detalji su presudni!

Starsportphoto©

Partizan

Obradović zadovoljan: Raduje me reakcija igrača, detalji su presudni!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana bio je zadovoljan izdanjem njegovih igrača nakon pobede nad Žalgirisom od 81:72 u 23. kolu Evrolige.

Ponovo je početak domaćina bio jako loš i brzo su "jurili" prednost rivala. Uprkos tome, Partizan je zbio redove, polako umanjivao razliku da bi na kraju prešao u vođstvo i do kraja suvereno priveo meč kraju.

Takva reakcija i preokret posebno je obradovala Željka Obradovića.

- Loše smo počeli utakmicu i ponovo smo dozvolili protivniku ranu prednost. Olako smo gubili lopte i, uprkos temeljnim pripremama, očajno smo startovali. Međutim, uspeli smo da se vratimo i odigramo sjajan meč u nastavku. Raduje me takva reakcija mojih igrača, pokazali su karakter. Sitne stvari odlučuju i svaki detalj je presudan - rekao je popularni Žoc.

Foto: Starsportphoto©

Obradović u razgovoru sa Avramovićem i Smailagićem

Kaže da je njegov tim odlično odradio pripreme za ovaj meč i da su dobro znali sa kakvom idejom će Žalgiris istrčati na parket Beogradske arene.

- Pokušali smo od starta da igramo agresivnu i uspeli smo tako da dođemo do nekih lopti. Žalgiris je protiv Barselone igrao presing i bili smo spremni za to. Sve što smo znali o njima pokazalo se tačnim. Duboko analiziram svaku našu utakmicu pa smo imali jako dobre treninge pred ovaj meč. Igramo mnogo bolje i igrači sada sjajnu sarađuju. Moramo analizirati loš početak i popraviti greške u tom delu. Njihovi visoki igrači su bolje trčali od naših i to ne sme da se dešava - objasnio je Obradović.

Foto: Starsportphoto©

 

"Parnom valjku" sleduje kratak predah pa veliki izazov u vidu "večitog derbija" sa Crvenom zvezdom u Admiral bet ABA ligi u nedelju.

Trofejni trener Partizana ukazuje na jako zgusnut raspored i teške utakmice koje predstoje.

- Pripremamo sada meč za Zvezdom i onda idemo na put. U utorak nas očekuje Monako i onda Virtus u Bolonji. Biće nam potrebno više energije protiv Zvezde. Njihovi navijači će opet napraviti sjajnu atmosferu. Rekao sam igračima da odmore večeras, pa ćemo sutra lagano odraditi uvod u tu utakmicu. 
Hvala navijačima na svemu što rade za nas nikada se neću umoriti od zahvaljivanja tim divnim ljudima
- kazao je bivši trener Panatinaikosa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija