• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.01.2024

20:14

Ovusu: Gledao sam derbi u kojem smo pobedili, hoću titulu

FK Partizan

Partizan

Ovusu: Gledao sam derbi u kojem smo pobedili, hoću titulu

Podeli vest

Prva Partizanova utakmica koju sam gledao bio je derbi, u kojem smo pobedili Crvenu zvezdu 2:1 i želja mi je da osvojimo titulu, kaže fudbaler crno-belih Leonard Ovusu (26).

Defanzivni vezista stigao je nedavno u Humsku, prošao lekarske preglede i potpisao trogodišnji ugovor, a onda se uputio na Kipar, gde je ekipa na pripremama. Prema njegovim rečima, cilj mu je osvajanje titule i plasman u neko od evropskih takmičenja.

- Guglao sam Partizan i gledao neke utakmice. Želeo sam da vidim kako igraju. Prva utakmica koju sam gledao bio je derbi koji smo pobedili. Zato očekujem da ostanemo tu gde jesmo, na prvoj poziciji. Hoću da budemo šampioni i obezbedimo mesto u Evropi. Želim trofeje, želim da pomognem Partizanu da osvoji mnogo trofeja. Dobro smo počeli ovu sezonu, a sada je došlo nekoliko nas da pomognemo klubu da osvoji titulu - rekao je Ovusu. 

On ističe da mu je utisak da se dobro poznaje sa saigračima, iako je odradio tek nekoliko treninga. 

- Osećam se sjajno, zahvalan sam na toploj dobrodošlici koju su mi priredili saigrači i trener. Imam osećaj da ih dugo poznajem, iako smo se tek upoznali. Već sam odradio nekoliko treninga i dobar mi je utisak, sa svima sam se lepo uklopio - istakao je Ovusu.

Foto: FK Partizan

 

Kad mu je stigao poziv iz Partizana, nije se premišljao ni momenta. 

- Agenti su mi rekli da me je zvao Partizan i da je to klub za mene. Želim da budem deo istorije ovo velikog kluba. Ne znam jesam li imao još nekih ponuda, ne opterećujem se time, to je posao mojih agenata - opisao je fudbaler iz Gane. 

On je u nekoliko reči pokušao da približi široj javnosti svoj stil igre.

- Dobar sam u oduzimanju lopte. Takođe, volim da prebacujem težište igre dugim pasovima. Nisam dao mnogo golova, ali nadam se da ću dati neki za Partizan. Dobar sam u izvođenju slobodnih udaraca - zaključio je Ovusu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

Božić: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice!
Politika

Božić: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice!

Postoji nešto što se zove poštenje, čast i ljubav prema narodu i otadžbini, a to je ono što je Aleksandar Vučić pokazao nadljudskom borbom u Ujedinjenim nacijama, izjavila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

24.05.2024

11:53

Nebojša Bakarec: Vučićeva veličanstvena pobeda u UN!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučićeva veličanstvena pobeda u UN!

Juče su zapad i njihovi poltroni srušili međunarodni poredak, pogazili međunarodno pravo, prekršili Povelju Ujedinjenih nacija. Srušili su temelje Ujedinjenih nacija, usvajanjem sramne Rezolicije o Srebrenici. Nikada rezolucija o genocidu, u istoriji UN nije usvojena bez konsenzusa.

24.05.2024

11:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu
Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu

Bes roditelja žrtava masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju eksplodirao je juče u Višem sudu u Smederevu kad je sudska straža uvela monstruma Uroša Blažića u sudnicu, gde je trebalo da bude održano pripremno ročište. Čim su ga videli kako pognute glave ulazi u sudnicu, sa pancirom, okružen pripadnicima sudske straže i policije, roditelji i rođaci pobijenih mladih ljudi skočili su na njega i umalo ga nisu linčovali.

24.05.2024

08:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija