• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2024

06:20

Loše vesti za Partizan! Oporavljeni Šengelija čeka ranjene crno-bele u Bolonji!

Starsportphoto

Partizan

Loše vesti za Partizan! Oporavljeni Šengelija čeka ranjene crno-bele u Bolonji!

Podeli vest

Nakon dva poraza četa Željka Obradovića ima imperativ pobede protiv Virtusa.

Krajem godine delovalo je da je Partizan uhvatio pravi ritam i da će izabranici Željka Obradovića ranije nego što se očekivalo obezbediti mesto u plej-ofu Evrolige. Ipak, poraz od Reala u Madridu doneo je crno-belima nove muke, nadovezao se neuspeh protiv Zadra, a onda i šok pred domaćom publikom kada je u "Areni" slavio Virtus.

Poraz od velikana iz Bolonje vratio je nesigurnost u tim Željka Obradovića koji od tog 28. decembra igra po sistemu toplo-hladno. U tom ritmu nastavili su i krajem januara budući da su na prethodna dva meča zabeležili dva poraza - od Crvene zvezde u ABA ligi, a potom i od Monaka u elitnom takmičenju. 

Vremena za žaljenje nama, šansu da se iskupe izabranici Željka Obradovića imaće već sutra i to baš protiv Virtusa. Mogao bi klub iz Bolonje i evetualni trijumf u "Zagafredo" dovrani da bude nova prekretnica za crno-bele. Ovoga puta - na bolje! 

Mimo svih očekivanja Virtus se ove sezone bori za sam vrh tabele tokom regularnog dela sezone u Evroligi. Dolazak Luke Bankija probudio je uspavanog giganta iz Bolonje i sve su prilike da će Viruts biti učesnik plej-ofa elitnog takmičenja u finišu takmičarske godine. 

Foto: AP/Photo

 

Na tom putu im u petak stoji Partizan, a crno-beli će u Bolonji biti silno motivisani da se Virtusu osvete za poraz sa kraja prošle godine i tako se vrate na pobednički put. Trijumf će za Obradovićevu četu biti imperativ budući da su nakon debakla protiv Monaka na skoru 12-12 u Evroligi. 

Dakle, pobeda bi crno-belima obezbedila pozitivan skor pred nastavak takmičenja i tako odbila nalet Crvene zvezde, Milana, Valensije, Baskonije i mnogih drugih koji su dobrim rezultatima ponovo ušli u trku za plej-of Evrolige. 

Posao Partizanu neće biti lak, naprotiv, očekuje se da Virtus protiv crno-belih izađe u najjačem sastavu. Ognjen Dobrić oporavio se od povrede, a nakon nešto duže pauze na parket se vraća i Toko Šengelija, jedan od najboljih igrača Evrolige već godinama unazad. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija