• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

15:15

KRAJ: Au kakva utakmica u Humskoj! Pogodio i Goh, Partizan pregazio IMT (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

KRAJ: Au kakva utakmica u Humskoj! Pogodio i Goh, Partizan pregazio IMT (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su IMT sa 5:2 (2:0) u meču 21. kola Superlige Srbije i tako se vratili na prvo mesto na tabeli domaćeg prvenstva.

Crno-beli su pre ovog kola bili lideri na tabeli sa bodom više od aktuelnog šampiona Crvene zvezde, dok je ekipa IMT-a na 12. mestu u domaćem prvenstvu.

Ova dva tima su u prvom delu sezone odigrali jako zanimljiv meč, koji je na kraju okončan trijumfom "parnog valjka" 3:2, a do njega su došli nakon velikog preokreta i zaostatka od dva pogotka.

PARTIZAN - IMT 5:2 (2:0) (drugo poluvreme u toku)

Beograd

Stadion Partizana

Gledalaca:

Sudija: Andrija Stojanović (Beograd)

Strelac: Severina 24, Kovačević 45, Zahid (penal) 67, Kastiljo 85, Goh 90 za Partizan - Marković (autogol) 49, Luković (penal) 81. za IMT

Žuti kartoni: Nemanja Nikolić (Partizan). Radočaj (IMT)

Crveni kartoni: Radočaj (IMT)

PARTIZAN (4-1-4-1): Jovanović - Stojković, Kovačević, Marković, Filipović - Ovusu (od 81. Šćekić) - Severina (od 81. Trifunović), Zahid, Baždar (od 55. Kastiljo), Kalulu (od 55. Goh) - Saldanja (od 30. Nikolić).

Trener: Igor Duljaj

IMT (4-2-3-1):  Gordić - Glišić, Ćosić, Lambulić, Džinović - Zulfić (od 79. Arsić), Kijevčanin (od 55. Terzić) - Lutovac, Radočaj, L. Luković - M. Luković.

Trener: Nebojša Jandrić

 

 

 

UŽIVO

DRUGO POLUVREME

90. minut - EVO I GOHA! Partizan stiže do 5:2! Utakmica je završena, ubedljiva pobeda Partizana.

86. minut - SJAJNA KONTRA PARTIZANA, ZAVRŠAVA JE GOLOM DENIL KASTILJO! Sjajno ga je uposlio Nemanja Nikolić, Ekvadorac je sjajno reagovao i verovatno rešio meč. Partizan vodi 4:2!

81. minut - MILOŠ LUKOVIĆ POGAĐA, 3:2!

79. minut - PENAL ZA IMT! Filipović je faulirao Nikolu Terzića u kaznenom prostoru Partizana i sudija Stojanović pokazuje na belu tačku!

Loptu je uzeo Miloš Luković.

77. minut - Crveni karton za fudbalera IMT Vladimira Radočaja. Pokupio je u jednom duelu Svetozara Markovića, pa će zbog drugog žutog kartona pre vremena u svlačionicu.

75. minut - Nova dobra reakcija Aleksandra Jovanovića. Ćirković je šutirao glavom, ali iskusni čuvar mreže zaustavio je udarac i sačuvao dva gola prednosti za Partizan.

70. minut - Odličnu šansu imao je i Jung Džun Goh, ali je pogodio stativu. Novajlija iz Južne Koreje razočarano je gestikulirao jer se nije upisao u strelce.

Foto: Starsportphoto

 

 

67. minut - Loptu je uzeo Gajas Zahid. Internacionalac iz Norveške preuzeo je odgovornost na sebe i pogodio! Gordić je odbranio, ali lopta je u golu! Vodi Partizan 3:1!

65. minut - Sudija Stojanović dobio je signal iz VAR sobe da pogleda situaciju iz kaznenog prostora IMT-a. Da li će biti penal za Partizan? Biće!

Šutirao je Kastiljo, lopta je defanzivca IMT-a pogodila u ruku. Nakon kraćeg pregledanja snimka, arbitar je pokazao na belu tačku i Partizan će imati šansu da ponovo dođe do dva gola prednosti.

Foto: Starsportphoto

 

 

63. minut - Prečka Miloša Lukovića! Fudbaler Strazbura na pozajmici u IMT je fantastično pokušao sa oko 20-ak metara, savladao je Jovanovića, ali pogodio je prečku! Uh kakva šansa za "traktoriste"!

62. minut - Stigla je i prva nezvanična informacija vezana za povredu Mateusa Saldanje! Najbolji fudbaler Partizana ove sezone požalio se tokom prvog poluvremena na bol u mišiću, ali kako se može čuti, u klubu se nadaju da povreda nije teže prirode.

55. minut - Igor Duljaj na teren je poslao novajlije Jung Džun Goha i Denila Kastilja. Van terena su Samed Baždar i Aldo Kalulu.

Foto: Starsportphoto

 

 

54. minut - Velika šansa za Partizan i Sameda Baždara! Severina je uposlio mladog napadača, šutirao je po sredini gola, ali Gordić sjajno brani!

49. minut - KAKAV ŠOK U HUMSKOJ! IMT SE VRAĆA U MEČ! Gosti su iz prvog napada u drugom delu meča smanjili na 2:1 i to autogolom kapitena Partizana Svetozara Markovića! Drama u Humskoj!

 

 

 

 

46. minut - Crno-beli imaju prednost od 2:0 protiv IMT-a nakon prvog poluvremena utakmice u Humskoj. Velika briga za navijače Partizana je povreda Mateusa Saldanje, koji je sredinom prvog dela meča zbog povrede butnog mišića morao van terena.

PRVO POLUVREME

Foto: Starsportphoto

 

 

45. minut - BOJAN KOVAČEVIĆ NA DEBIJU POGAĐA ZA PARTIZAN! CRNO-BELI VODE SA 2:0 I HITAJU KA POBEDI.

 

 

Sudija je označio kraj prvog poluvremena!

45. minut - Opasan pokušaj Sameda Baždara, ali biće samo korner za Partizan.

41. minut - Opasni napadi IMT-a, ali uspeva Partizan da se odbrani. Ovusu je reagovao u svom šesnaestercu i otklonio opasnost.

38. minut - Lutovac je prošao po levoj strani, zapretio je odbrani crno-belih, ali sudije su procenile da je u ofsajdu.

30. minut - Ne može Saldanja da nastavi meč. Veliki problem za Partizan. Umesto njega na terenu je Nemanja Nikolić.

Foto: Starsportphoto

 

 

27. minut - Potencijalno veliki problem za Partizan. Saldanja se požalio na povredu butnog mišića, videćemo da li će moći da nastavi meč. Zasad se vratio na teren, ali sa zavojem preko butnog mišića.

24. minut - KAKAV GOL SEVERINE, 1:0 ZA PARTIZAN! Ofanzivac crno-belih promašio je u uvodnim minutima veliku šansu, ali iskupio se sredinom prvog poluvremena. Sjajnim lažnjakom prevario je Džinovića, a onda snažnim udarcem u dalji ugao savladao je i Miloša Gordića za vođstvo!

 

 

21. minut - Crno-beli pokušavaju preko bokova da ugroze Miloša Gordića, ali zasad se IMT vrlo organizovano brani.

12. minut - Au, kakva šansa za Severinu! Iz sve snage šutirao je momak sa ostrva Kurasao, ali njegov udarac odbranio je Miloš Gordić! Ostaje 0:0!

9. minut - Gosti zasad prete preko kontri i zanimljivo, opasniji su od Partizana u uvodnim minutima meča. Čeka se odgovor lidera na tabeli.

2. minut - Dva opasna napada imao je IMT, prvi put nisu uspeli da upute udarac ka golu Jovanovića, a u drugom je golman crno-belih sigurno reagovao.

1. minut - Utakmica u Humskoj je počela!

 

PRE MEČA

16.10 - Podsetimo, Partizan ne može da računa na Bibarsa Natha zbog žutih kartona, dok je zbog suspenzije van stroja i Nikola Antić. Igor Duljaj na raspolaganju nema ni povređenog defanzivca Nikolu Miličića.

15.45 - IMT se trenutno nalazi na 12. poziciji Superlige Srbije. Tim sa Novog Beograda ima šest pobeda, tri remija i 11 poraza. Partizan je sada izgubio prvu poziciju, pošto je Zvezda savladala Novi Pazar, ali u slučaju trijumfa, ekipa iz Humske se vraća na čelnu poziciju.

15.30 - Crno-beli su apsolutni favoriti u ovom meču po mišljenju bukmejkera. Koeficijent na njih je 1.20,  dok na protivnički tim kvota iznosi čak 12. 

Trener Partizana Igor Duljaj najavio je da će u prvoj postavi na današnjem susretu biti i novajlija Bojan Kovačević, koji je pre nekoliko dana stigao iz Čukaričkog.

Verujem da će biti dosta agresivni. Imaju igrače koji su mladi i jaki... Mi ćemo morati da obratimo pažnju kada su u pitanju kontre. To su igrači koji poseduju kvalitet, žele da se dokažu protiv Partizana što je izuzetno važno za njih kada igraju protiv velikih klubova kao što su Zvezda, Partizan Čukarički - rekao je Igor Duljaj.

15.10 - Dobrodošli na blog posvećen utakmici Partizan - IMT u okviru 21. kola Superlige Srbije.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija