• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

24.02.2024

16:13

Duljaj hvali, ali i kritikuje: Ne smemo sebi da dozvolimo da na 2:0 odmah primimo gol!

Starsportphoto

Partizan

Duljaj hvali, ali i kritikuje: Ne smemo sebi da dozvolimo da na 2:0 odmah primimo gol!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana srećan zbog nova tri boda na teškom gostovanju u Surdulici - 2:1 (0:0).

Mučili su se crno-beli na jugu Srbije, u nekim momentima se i grčevito branili, ali su preko kapitena Svetozara Markovića u 70. minutu uspeli da dođu do vođstva.

Povisio je nadoknadi vremena Samed Baždar na 2:0, ali su onda Beograđani nesmotreno napravili jedanaesterac i tako vratili domaćina u život, pošto je Damir Šuščević bio precizan sa bele tačke.

Posle meča, kormilar "parnog valjka", hvalio je, ali i kritikovao svoje izabranike.

- Bez trojice važnih igrača uspeli smo da slavimo, Saldanje, Nikolića i Severine. Mogu da budem zadovoljan, jer smo upisali važna tri boda. Ipak, ne smemo sebi da dozvolimo da povedemo sa 2:0, a onda da odmah primimo gol. To ne sme da se dešava ekipi kao što je Partizan - rekao je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

Igor Duljaj i Aldo Kalulu

Mladi stručnjak je bio zadovoljan borbom, zalaganjem, ali i ambijentom na stadionu.

- Atmosfera je bila fenomenalna, a naša pobeda je zaslužena. Vodila se žestoka borba. Pričao sam i sa kolegom, bilo je baš teško za igru po ovakvom terenu, kako za domaćina, tako i za nas. Hvala našim navijačima što su došli u velikom broju, učinili su sve da ova utakmica ima dodatni, pozitivan naboj i osećaj. Radniku želim puno uspeha, posebno zbog trenera Đorđevića, koji je sjajan stručnjak i odličan čovek. Od srca mu želim da ostvari cilj i izbori opstanak u ligi - naglasio je Duljaj, koji je dodao da će kasnije obaviti i još jedan razgovor sa Ksanderom Severinom oko povratka u klub.

Foto: Starsportphoto

Dušan Đorđević

S druge strane, šef struke Radnika nije imao šta da zameni svom timu.

- U najavi meča sam pričao da ne smemo da pretimo Partizanu kao poslednjeplasirani na tabeli. Rekao sam igračima da probaju da pruže jak otpor, da pokažu da mogu da se nose i sa jačim rivalima. Bili smo ravnopravni veći deo utakmice, ali primili smo gol iz prekida, drugi nakon individualne greške, a samo na kratko se vratili iz penala. Naše stanje je takvo kakvo jeste, ali teško je izvaditi se protiv ekipa iz samoh vrha. Meni je cilj da ekipa shvati da može svima da parira, da momci vrate samopouzdanje i da se do kraja žestoko borimo za opstanak - poručio je Đorđević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija