• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V. T.

28.02.2024

14:57

Grobari mogu da odahnu! Natho produžio ugovor s Partizanom (FOTO/VIDEO)

FK Partizan

Partizan

Grobari mogu da odahnu! Natho produžio ugovor s Partizanom (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Sve je ukazivalo na to da će "ljubav" da se nastavi, ali danas je stigla i zvanična potvrda. Bibars Natho produžio je ugovor s Partizanom na godinu dana, odnosno do leta 2025.

Izraelac je u Humsku stigao u leto 2019, a pre nekoliko dana, upravo govoreći o potencijalnom produžetku saradnje, naglasio je da bi voleo da u crno-belom dresu završi karijeru.

Nekadašnji kapiten izraelske reprezentacije jedan je od najvažnijih igrača "parnog valjka" od prvog dana kad je kročio u Humsku. Sa punih 36 godina i dalje je nezamenljiv, iako su u proteklim sezonama neki bivši treneri Partizana smatrali da mu treba ograničiti minutažu ili čak da nije sposoban da bude starter. Natho je, međutim, sve izgurao, istrpeo i svakome iznovao dokazivao da je mozak tima i glavni kreator igre.

 

 


Ove sezone na 27 utakmica u svim takmičenjima postigao je osam golova uz sedam asistencija. O njegovom značaju za tim Igora Duljaja najbolje govori činjenica da je nedavno skupio četiri žuta kartona i zaradio suspenziju od jednog meča, koju je morao da odradi na gostovanju poslednjeplasiranom timu Superlige Srbije Radniku u Surdulici. Bez Izraelca u sredini terena, crno-beli su se mučili i jedva došli do pobede.


Natho je promenio šest klubova u karijeri, ali najduži staž ima u Partizanu. Odigrao je dosad 192 takmičarska meča za aktuelnog lidera Superlige i postigao je ukupno 58 golova uz 51 asistenciju. Navijači mu, naravno, najviše pamte golove koje je dao večitom rivalu. Četiri puta je maestralni vezista matirao golmane Crvene zvezde. Bio je strelac u remijima 1:1 u jesen 2021. i 2022. godine, dok je u jesen 2023. golom učestvovao u pobedi 2:1. Pogodio je mrežu najvećeg rivala i u polufinalu Kupa Srbije 2020. za pobedu 1:0 i plasman u finale.

 

 

 


Kad je pre dve nedelje aktuelizovana tema o novom ugovoru sa Natha, Izraelac je nagovestio kakav će biti epilog rečima da će verovatno u Humskoj završiti karijeru.


- Vrlo je moguće da ću da završim karijeru u Partizanu, ne znam koliko dugo ću još da igram, ali naravno postoji mogućnost da crno-beli dres bude moj poslednji u profesionalnoj karijeri. Dobro se osećam u Humskoj, kao što sam rekao i zašto da ne ostanem ovde do kraja. Ne znam u ovom trenutku čime ću se baviti nakon što završim karijeru, ali sigurno je da ću ostati u fudbalu! Međutim, ne znam da li ću da budem glavni trener, pomoćnik, da li ću voditi tim... - ispričao je Izraelac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija