• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. G.

02.03.2024

20:00

Duljaj posle pobede nad Železničarom: Od ponedeljka mislimo samo o Zvezdi!

Starsportphoto

Partizan

Duljaj posle pobede nad Železničarom: Od ponedeljka mislimo samo o Zvezdi!

Podeli vest

Trener Partizana Igor Duljaj kaže da je prezadovoljan trijumfom svog tima koji je crno-bele zadržao na vrhu tabele u Superligi Srbije.

Crno-beli su pred svojim navijačima slavili sa 3:1 (3:1) i tako zadržali bod prednosti u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, protiv koje igraju narednog vikenda na "Marakani".

Duljaj smatra da je njegov tim odigrao dobar meč, a to se posebno odnosi na prvo poluvreme.

Foto: ATA Images

Igor Duljaj

 

- Hvala ekipi iz Pančeva i mojim igračima, mislim da smo pružili odličnu partiju u prvom poluvremenu. Publika je imala šta da vidi. Drago mi je što je crno-bela familija tu, pre svega košarkaši. To je za mene velika pobeda. To je dokaz da sport mora da spoji ljude. Veoma važna pobeda, nije bilo kartona i povreda, bilo je dosta šansi, lepa utakmica. Mislim da je publika imala šta da vidi - ističe Duljaj.

Mladi stručnjak kaže da će ekipa sutra imati dan odmora, a da od ponedeljka kreće priprema za naredni meč sa Crvenom zvezdom.

- Ima vremena, prvo ovu utakmicu da arhiviramo, od ponedeljka razmišljamo samo o Zvezdi - kaže Duljaj.

Trener Železničara Nenad Mijailović rekao je da je njegov tim pružio dostojan otpor lideru na tabeli.

- Generalno pružili smo dobru partiju. Uzrok poraza je naše loše otvaranje i individualni kvalitet Partizana. Dosta je uticao taj penal za 3:1, ali mislim da smo se predstavili u dobrom svetlu. Okrećemo se utakmicama pred nama, prvenstvo za nas kreće od sledećeg kola. Kvalitet Partizana je realno iznad nas. Uspeli su to da iskoriste i da pobede - kaže Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija