• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

03.03.2024

15:13

Problem za crno-bele! Golman slomio ruku!

Twiter/FK Partizan

Partizan

Problem za crno-bele! Golman slomio ruku!

Podeli vest

Još jedna povreda u crno-belom taboru! Prvi golman omladinskog tima Partizana Vanja Radulaški (17) pred utakmicu protiv Brage u plejof fazi Lige šampiona mladih povredio je ruku, a detaljnim medicinskim analizama koje su se obavile u prethodnih nekoliko dana ustanovljeno je da mladi fudbaler ima prelom.

Naime, Radulaški se povredio na treningu pred meč koji se odigrao još početkom februara. Njega je saigrač jakim šutem pogodio u ruku, ali se u prvi mah nije činilo da je povreda ozbiljnije prirode. On je nakon toga primio inekciju, posle koje je uprkos bolu igrao na meču.


- Dan pred utakmicu, imali smo trening i igrač je jako šutirao iz pozicije blizu gola. Refleksno sam postavio ruku, dešavalo se to i ranije, čak i sa prstima, ali nikad nisam osetio onakav bol. Više pred utakmicu bila je dilema da li ću moci na teren. Išao sam na snimanje, ništa nije naprslo ili polomljeno, samo sam nabio ligamente. Mazao sam i hladio, na kraju mi je ruka bandažirana i uz inekciju pred meč i uspeo sam da izdržim - izjavio je Radulaški nedavno za "Sportski žurnal".


No međutim, kako bol nije prolazila u narednih 20 dana, urađeni su detaljni zdravstveni pregledi koji su pokazali prelom ruke. Još uvek nije poznato da li će 17-godišnji fudbaler morati na opreaciju ili će mu ruka biti imobilizovana. 


Povreda je došla u nezgodnom trenutku za klub iz Humske, pošto je crno-beli tabor nedavno napustio rezervni golman omladinskog tima Viktor Erić.


Momak iz Kikinde predstavljen je jesenas zajedno sa saigračima Vanjom Dragojevićem, Ognjenom Ugrešićem i Zoranom Alilovićem, kada su potpisali prve profesionalne ugovore sa crno-belima.





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija