• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

15.03.2024

23:40

Pošto šišanje? Fudbaler Partizana uzeo mašinicu u ruke, a prva mušterija mu bio Saldanja (FOTO)

Printscreen Instagram

Partizan

Pošto šišanje? Fudbaler Partizana uzeo mašinicu u ruke, a prva mušterija mu bio Saldanja (FOTO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u nedelju gostuju lučanskoj Mladosti u 26. kolu Superlige Srbije, a samo dva dana pre toga viđena je neobična scena u crno-belom taboru!

Naime, vezista Denil Kastiljo (19) iznenadio je navijače odlukom da zameni teren u Humskoj za stolicu frizerskog salona, a u tome ga je odlučno podržao i saigrač Mateus Saldanja.

Šalu na stranu, pažnju široke javnosti privukle su fotografije na društvenim mrežama, gde mladi ekvadorski vezista šiša Brazilca. Stranica "pbg.news" koja je inače poznata po vestima iz Humske, ovoga puta podelila je objavu na Instagramu i opisom nasmejala mnoge pratioce. 

"Pošto šišanje?", piše u opisu ove objave.

Pratioci su naravno shvatili da su dva fudbalera bila predmet šale, pa su u odnosu na to i ostavljali sarkastične komentare ispod slike. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Kastiljo je nedavno izjavio da se u Srbiji oseća kao kod kuće, kao i da u Ekvadoru svi pomno prate njegove partije u crno-belom dresu

Podsetimo, Ekvadorac je u redove Partizana stigao ove zime na šestomesečnu pozajmicu iz Šahtjor Donjecka, i to kao zamena za Kristijana Belića koji je otišao u AZ Alkamar.

Imala je prilike i publika u Humskoj da se uveri u delić kvaliteta ovog veziste, od kako je došao nastupao je pet puta u crno-belom dresu i prikupio 176 minuta. Uspeo je da upiše i gol i to na debiju u pobedi nad IMT (5:2). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija