• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.03.2024

23:22

Uradiće sve za jednu stvar! Žoc o potezu kojim je "grobare" ponovo bacio u trans!

Starsportphoto

Partizan

Uradiće sve za jednu stvar! Žoc o potezu kojim je "grobare" ponovo bacio u trans!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pobedili su večeras Baskoniju rezultatom 87:83 u utakmici 30. kola Evrolige.

- Teška utakmica. Pre utakmice pričali smo o tome kako Baskonija igra. Pokušavaju da trče, šutiraju za tri mnogo. Srećan sam što njihov procenat šuta za tri nije bio kao na nekim prethodnim mečevima - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Strateg crno-belih ukratko je analizirao meč.

- Još jednom naši navijači prave čudo, odanost, šta je... Energija koju daju, ja nisam doživeo nikada. Rekao sam da šutiraju dosta za tri, imaju dobar procenat. To je bio ključ utakmice, da ne šutiraju takve procente i toliki broj pokušaja. Hauard je šutnuo 11 puta, imao je utakmice kada je šutirao i 22 puta. Sve to je produkt načina na koji igraju. Svi osim Kocara su sposobni da šutiraju za tri poena. Imali smo odlične periode, bilo je i perioda kada smo olako gubili prednost. Dozvolili smo im da se vrate. Imali su šansu da se vrate, srećom na dve razlike smo imali taj napad, Pi-Džej je preuzeo odgovornost i pogodio. Kada igrači imaju samopouzdanje, ponekad lopta i ulazi. U tom smislu idu pohvale igračima.

Foto: Starsportphoto

 

Šampion Evrope Real Madrid stiže u Arenu već prekosutra.

- Igramo u četvrtak protiv prvaka Evrope. Pokriveni su na svim pozicijama, doveli su i Kampaca. Igra sa tolikom željom, entuzijazmom. Kada se priča o njima, to je primer nekih ljudi koji su sve osvojili, a bore se kao da nikad nisu prišli trofeju. Taj nivo želje, agresivnosti, neverovatan je. Moramo da imamo veću želju od njih, agresivnost. Igrali smo prošle godine sa njima. Ono što možemo da uradimo. Nemamo nijedan drugi termin nego u 12 sutra da radimo u maloj Areni. To će biti priprema utakmice. Da se spremimo. Lepo bi bilo videti nekog sa krvavim kolenima, da se baci za loptu. Neka navijači vide tim koji se bori, pa čak i kada ne ide dobro.

Obradović je prokomentarisao potez pre utakmice, kada je na tabli "potpisao" ugovor, što priželjkuju navijači crno-belih.

- Jel treba nekom nešto da se objašnjava? Moja želja najveća... Ja sam ovde najsrećniji čovek. Proveo sam mnogo toga, toliko godina sam trener, bio sam i igrač. Od Partizana, Huventuda, Real Madrida, Treviza, Benetona, Panatikankosa. Svuda sam radio sa ogromnom željom. Ova odanost i ovo što se gleda ovde je neverovatno. Samp mpogu da se zahvaljujem. Uvek ću da ponovim jednu stvar, treba da budemo šampioni i u ponašanju. Teren je da se napravi atmosfera, ali bez vređanja prema bilo kome. To sam rekao i to ponavljam. Fer-plej je važan. Naši navijači su fenomenalni. Vetar u leđa stalno daju. Ne pričam samo o Areni. Gde god smo igrali na strani, imali smo naše ljude. Dolaze i iz Italije, sami ste čuli. Uz sve ovo što živimo, mi pravimo nove generacije navijača Partizana. Posle svake utakmice me čeka 200-300 dece sa roditeljima. Imam strpljenja svakom da se potpišem. Ovde se osećam fenomenalno. Sve ću uraditi da ostanem u Partizanu, dokle god budem imao želju. Nije ni ovde idealno, nigde nije idealno. Ali gde postoji idealno? Eldorado nisam siguran da postoji. Boriš se sa svim problemima koje imaš. Nadam se da ćemo naći put i da ćemo ovu priču u Evroligi raditi najbolje što možemo.

Spomenuo je i Zeka Ledeja, koji je u Americi, pošto mu je preminuo otac.

- Hvala navijačima što su se setili Zeka u ovim teškim trenucima za njega. Rekao sam mu posle FMP-a da je važno što je otišao u Ameriku da bude sa porodicom. Nažalost, otac mu je umro, život ide dalje - istakao je Obradović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija