• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

16.05.2024

07:04

Ključ Partizanovog poraza! Kriminalna igra Pantera, Nanelija i Doužera... Navijači bljuju vatru na Amerikance!

Starsportphoto©

Partizan

Ključ Partizanovog poraza! Kriminalna igra Pantera, Nanelija i Doužera... Navijači bljuju vatru na Amerikance!

Podeli vest

Triling Amerikanaca ubacio 20 poena uz ukupan procenat šuta nešto veći od 20 odsto!

Odbranila je Crvena zvezda prednost domaćeg terena u prva dva meča finalne serije ABA lige. Izabranici Janisa Sferopulosa još jednom su savladali Partizan u borbi za tron, ovoga puta je u "Pioniru" rezultat bio još ubedljiviji - 80:73, te će crveno-beli u nedelju imati prvu meč-loptu. 

Od kako su nakon rafalne paljbe Nemanje Nedovića crveno-beli poveli vođstvo nisu ispuštali iz svojih ruku. Srpski reprezentativac utakmicu je okonačo sa 21 poenom koliko je ubacio u prvom poluvremenu. Njegovo dobro izdanje tokomm uvodnih 20  minuta bilo je dovoljno za pobedu nad Partizanom. 

Ruku na srce, Nedović i Crvena zvezda imali su stravičnu pomoć iz tabora večitog rivala. Triling Partizana - Kevin Panter, Džejms Naneli i Pi-Džej Doužer odigrali su kriminalan meč u "Pioniru" i bili direktni krivci za poraz crno-belih.

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

 

Naneli je u prvom meču bio najbolji na parketu sa 27 ubačenih poena. Sinoć - 2! Amerikanac je u igri proveo nešto više od 34 minuta, a za to vreme imao je šut iz igre 0/9, a jedina dva poena postigao je sa linije penala, za ukupan indek korisnosti -5! Katastrofa...

Kevin Panter bio je za nijansu bolji pošto je kompletan utisak uspeo da popravi početkom drugog poluvremena. Kapiten Partizana ubacio je sedam poena, ali uz, takođe, izuzetno loš procenat šuta. 1/5 za dva, 1/3 za tri... Bez asistencije i sa samo jednim uhvaćenim skokom. 

"Pitaj se malo Kevine Panteru, kapitenu Partizana", glasio je jedan od komentara na Instagram stranici "pbg.news". 

"Hvala ti, Kevine, zbogom i prijatno", dodao je vidno nezadovoljni "grobar". 

Ništa bolji nije bio ni Pi-Džej Doužer! Amerikanac je na pravi način otvorio utakmicu, sa šest poena doneo uvodnu prednost Partizanu, a meč je završio sa 11. Ni on se nije proslavio pošto je iz igre šutirao sa 40 odsto uspešnosti - 0/3 za tri, 4/7 za dva! 

"Da li neko ima tačan podatak kada je Doužer pogodio poslednju trojku", napisao je navijač Partizana nakon utakmice! 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 nedelje

Сваки играч некад мора да одигра лоше, тај нанели је у прошлој имао 27 поена... Кључ пораза је КРИМИНАЛНО СУЂЕЊЕ због КРИМИНАЛНИХ ИЗЈАВА И ПРЕТЊИ водећих људи фмп-а!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31