• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.06.2023

19:00

Mijatovićeva ćerka zasenila Nadala! Svi su gledali u Lolu, prelepa Srpkinja ukrala "šou" slavnom teniseru! (FOTO GALERIJA)

printscreen instagram

Showtime

Mijatovićeva ćerka zasenila Nadala! Svi su gledali u Lolu, prelepa Srpkinja ukrala "šou" slavnom teniseru! (FOTO GALERIJA)

Podeli vest

Na otvaranju jednog hotela u Madridu, naš proslavljeni fudbal Peđa Mijatović sreo s Rafael Nadalom, ipak šou je "ukrala" prelepa Mijatovićeva ćerka Lola.

Na otvaranju novog hotela čiji je vlasnik Rafael Nadal, prisustvao je i legendarni fudbaler Peđa Mijatović.

Peđa Mijatović je svojevremeno igrao za omiljeni Rafin klub, Real Madrid, tako da su dvojica čuvenih sportista ugodno ćaskali za vreme otvaranja.

Foto: printscreen instagram

 

 

Ipak, svi su primeteli prelepu ćerku Peđe Mijatovića, Lolu (19).

Foto: printscreen instagram

 

Mijatovićeva naslednica gradi svoj put na modnoj pisti, a svojom lepotom nikoga ne ostavalja ravnodušnim.

O Loli su već pisali mnogi španski mediji, a tamošnji "San" svojevremeno je izneo hvalospeve na njen račun.

 

- Kao ćerka poznatog fudbalera dobro zna kako je biti pod svetlima reflektora. Ona je manekenka i modni dizajner i pred njom je svetla budućnost. Nju smatraju najperspektivnijom dizajnerkom i modelom u ovom trenutku - stoji u tekstu.

Nema sumnje da će se u narednim godinama još mnogo pisati o prelepoj ćerci Peđe Mijatovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija