• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2023

10:24

Britni ne odustaje!  Zbog napada traži javno izvinjenje od NBA zvezde!

Reuters

Showtime

Britni ne odustaje! Zbog napada traži javno izvinjenje od NBA zvezde!

Podeli vest

Pop zvezda Britni Spirs napadnuta je u Las Vegasu prošle srede kada ju je član bezbednosnog tima mlade NBA zvezde, Viktora Vembanjame, udario u lice.

Talentovani francuski košarkaš stigao je ovog leta u NBA ligu kao najveći talenat još od Lebrona Džejmsa, a odmah se po dolasku u Sjedinjene Američke Države našao u centru skandala.

Dok je Vembanjama (19) pokušavao da izbegne fanove, sa leđa ga je potapšala pop pevačica Britni Spirs, a njegovo obezbeđenje je burno reagovalo i udarilo je tom prilikom. Brzinom munje se saznalo za skandal i tako je Viktor Vembanjama privukao negativnu pažnju medija, a posrnula pop zvezda nekoliko dana posle incidenta zahtevala je i javno izvinjenje, pošto one koje je uputilo njegovo obezbeđenje nije dovoljno.

Foto: AP/Photo

 

 

 

- Znate kako, ja sam bila najpoznatija osoba na svetu, devojke su se bacale na mene, tinejdžerke su me rušile dok traže fotografiju. Moje obezbeđenje ih nikad nije dotaklo, nije im ni prišlo... Ne sviđa mi se što su ljudi isticali da sam zaslužila da dobijem udarac jer to ne zaslužuje nijedna žena - kazala je Britni Spirs i opisala kako je pala na zemlju, a potom se obratila i Vembanjami:

Foto: profimedia

 

 

- Dobila sam izvinjenje za stolom, ali posle pola sata i još čekam javno izvinjenje - ne odustaje Britni.

Vembanjama ne mari trenutno za planetarnu zvezdu koja godinama kuburi sa brojnim problemima. On je debitovao za San Antonio u Letnjoj ligi i odigrao je na prvoj utakmici izuzetno loše za prvog pika na draftu, da bi već u drugoj utakmici ubacio 27 poena i pokazao zašto su ga Spursi izabrali. Sada ga muči povreda koju je zadobio i čini se da je za njega Letnja liga završena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

Božić: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice!
Politika

Božić: Srpski narod nikada nije trpeo izdajice!

Postoji nešto što se zove poštenje, čast i ljubav prema narodu i otadžbini, a to je ono što je Aleksandar Vučić pokazao nadljudskom borbom u Ujedinjenim nacijama, izjavila je Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

24.05.2024

11:53

Nebojša Bakarec: Vučićeva veličanstvena pobeda u UN!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Vučićeva veličanstvena pobeda u UN!

Juče su zapad i njihovi poltroni srušili međunarodni poredak, pogazili međunarodno pravo, prekršili Povelju Ujedinjenih nacija. Srušili su temelje Ujedinjenih nacija, usvajanjem sramne Rezolicije o Srebrenici. Nikada rezolucija o genocidu, u istoriji UN nije usvojena bez konsenzusa.

24.05.2024

11:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija