• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2023

17:20

Promenila destinaciju! Evo gde se nalazi Jelena Đoković! (FOTO)

EPA Images

Showtime

Promenila destinaciju! Evo gde se nalazi Jelena Đoković! (FOTO)

Podeli vest

Supruga najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića, Jelena trenutno je na planini Durmitor, a to je objavila i na društvenim mrežama.

Jelena Đoković je uvek bila ljubitelj prirode, a nakon morskih predela, zaputila se na Durmitor.

- Slobodaaa - napisala je Đokovićka uz fotografiju na kojoj je raširila ruke.

 

 

Pozitivni komentari  i lajkovi na račun suruge Novaka Đokovića su odmah počeli da pljušte.

Jelena je pokazala da se odlično snalazi u prirodi. Ona je za ovu priliku obukla helanke i majicu na kratak rukav, kao i kačket i sunčane naočare.

Ipak, u ovoj avanturi nije bila sama, društvo joj je pravio kućni ljubimac - pas.

Da podsetimo, Jelena i Novak Đoković letnje dane proveli su prvo u Hrvatskoj i Crnoj Gori, a izabranica našeg tenisera se sada odlučila za drugačiju destinaciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija