• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.P.

15.03.2024

23:31

Sve kipi, a ona žari i pali Brazilom! Nejmarova sestra upecala novog fudbalera! (FOTO)

printscreen instagram

Showtime

Sve kipi, a ona žari i pali Brazilom! Nejmarova sestra upecala novog fudbalera! (FOTO)

Podeli vest

Brazilski mediji bruje o novoj vreloj romansi! Naime, reč je Nejmarovoj sestri, Rafaeli Santos koja je odnedavno u vezi sa poznatim urugvajskim fudbalerom Hoakinom Pikerezom!

Kako se navodi, Rafaela je na proslavu 28. rođendana pozvala nekoliko fudbalera Palmeirasa, a među njima se našao i Pikerez. Na osnovu njihovog ponašanja na slavlju, krenule su spekulacije da su u vezi, a sada ih mediji vrebaju iza svakog ćoška ne bi li dokazali istinitost te tvrdnje i "ulovili" neki poljubac ili zagrljaj.  

Hoakin od 2021. godine igra za brazilski klub, sa kojim je osvojio Kup Libertadores, odnosno južnoameričku verziju Lige šampiona. Pored toga, dva puta je zajedno sa ekipom osvojio i šampionske titule u Brazilu, prvenstvo Paulista, kao i Superkup Brazila i Južne Amerike.

Foto: printscreen instagram

Nejmarova sestra u društvu novog dečka fudbalera (levo)

Pre dolaska u Brazil, urugvajski reprezentativac je nastupao za Defensor Sporting, River iz Montevidea i Penjarol. 

Osim po bratu, atraktivna manekenka proslavila se tako što je nekoliko godina bila sa bivšim napadačem Intera, Gabrijelom Barbosom. Zajedno su se pojavljivali na crvenom tepihu mnogih bitnih događaja, ona je dolazila na njegove utakmice, kao i on na revije, pa je pravi šok bio kada je par odlučio da okonča svoju ljubavnu romansu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RAFAELLA (@rafaella)

 

Nakon toga, Rafaela se posvetila svojoj karijeri, a pogotovu reklamiranju na društvenim mrežama i Instagramu, gde ima neverovatnih šest miliona pratilaca.

Sestra fudbalske zvezde radi kao model, a svoje ime u svetu manekenstva stekla je 2014. godine kada je glumila u reklami za "Bits bi Dre" sa temom Svetskog kupa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neymar Jr (@neymarjr)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija