• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.03.2024

08:41

Muškarci odlepili za prsatom Vandom! U tangama sela u Ferari i ovako najavila novi spot! (VIDEO)

profimedia

Showtime

Muškarci odlepili za prsatom Vandom! U tangama sela u Ferari i ovako najavila novi spot! (VIDEO)

Podeli vest

Prelepa argentinska multimedijalana ličnost, Vanda Nara, po ko zna koji put zagolicala je maštu muškaraca širom sveta i još jednom dokazala mužu Mauru Ikardiju da je pravi srećnik.

Supruga fudbalskog superstara Maura Ikardija očigledno želi da se posveti pevačkoj karijeri, jer je nakon što je njena prva pesma (tačnije spot) raspametio jači pol, rešila da ne stane na tome.

Perverzije joj nisu strane, voli da se goliti i pokazuje sa čime rapolaže, a uvek svojim seksepilom podiže temperaturu do maksimuma.

 

Prsata plavuša je neretko u centru pažnje, pa osim što je menadžerka svom suprugu, model i tv prezenter, latila se mikrofona, napravila hit i samovereno ide dalje!

 

 

 

 

Ona je u roze providnom roze ogrtaču i u tangama pozirala ispred besnog automobila, a najava novog spota i te kako obećava. Jači pol sa nestrpljenjem iščekuje da vidi šta će im sada servirati ova atraktivna dama i koliko daleko će otići ovaj put.

 

 

 

 

Inače, Vanda je nedavno na pitanje zašto se non-stop svađa sa Ikardijem, rekla:

- Moj veliki sukob sa Maurom je zato što radim. Mislim, bio bi srećan da to nije tako, on misli da to nije potrebno. Ponekad me vidi da ustajem rano i kaže mi "Šta ti to treba?! Ne obeshrabruje me, ali "baca" komentare koji me nerviraju. Ako se svađam sa njim oko nečega, to je zbog tog komentara - poručila je Argentinka.

 

Foto: Instagram printscreen

 

 

 

 

Foto: profimedia

 

 

 

Takođe, ispričala je pikanterije koje su se desile u Maurovom samačkom stanu i dokazala da je prava vatra u krevetu.

- Taj krevet u njegovoj sobi mora da je koristilo najmanje 200 žena, ali posle mene je bio totalno uništen. Dušek mu više nije bio potreban. Sećam se bola koji sam osećala dan kasnije, jer nisam navikla da dajem sve od sebe! Sećam se, pila sam ibuprofen na svaka četiri sata. Mislim da se ne bi dogodilo sve što se dogodilo između nas, da ta noć nije uspela - pričala je atrtaktivna TV prezenterka i model u dahu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...
Planeta

Šok! Zelenski ovo nije očekivao! Stigle loše vesti iz Amerike! Prvo se radovao kao malo dete, a sad...

SAD će poslati još "patriot" projektila Ukrajini i potrošiće šest milijardi dolara za jačanje domaće proizvodnje oružja za podršku Kijevu, pošto administracija Džozefa Bajdena počinje da deli sredstva koja je Kongres odobrio ranije ove nedelje. Ministar odbrane Lojd Ostin, SiKju Braun, šef Združenog generalštaba, saopštili su da će dodatni paket od šest milijardi dolara obezbediti vojnu pomoć od američkih odbrambenih kompanija, što znači da će biti potrebno više vremena da stigne do Ukrajine, ali bi trebalo da ojača njenu odbranu na duže, objašnjava "Fajnenšel tajms".

30.04.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija