• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

19.03.2024

12:09

Ako se je*ete sa tri ili četiri igrača godišnje, to je dobar biznis! Bivša NBA zvezda dala skandalozan savet ženama (VIDEO)

printscreen

Showtime

Ako se je*ete sa tri ili četiri igrača godišnje, to je dobar biznis! Bivša NBA zvezda dala skandalozan savet ženama (VIDEO)

Podeli vest

Proslavljeni NBA košarkaš, Gilbert Arinas (42), podigao je buru u javnosti sramnim izjavama o ženama.

Nekadašnji as Golden Stejta, Vašingtona, Memfisa i Orlanda, dospeo je u centar pažnje zbog svojih kontroverznih izjava u podkastima, ali je poslednjom šokirao sve.

Naime, on je nedavno predložio NBA ligi da se reši igrača iz Evrope ako želi bolju odbranu, a sada je imao savet za žene kako da dobro zarade.

Arinas je poručio pripadnicama lepšeg pola da uđu u vezu sa nekoliko NBA igrača i da će im se to i te kako isplatiti.

- Znate kako, ako se je*ete sa tri ili četiri igrača godišnje to je kao biznis. Nađite neke NBA igrače, evo nađite trojicu. Razmislite o tome. NBA igrač će vam platiti najmanje 5.000 mesečno samo za je*anje. Ako imate trojicu njih, to je 15.000 dolara mesečno, najmanje. Sa četvoricom to je 20.000 dolara!- rekao je Arinas.

 

 

Ipak, imao je savet i kako da se više zaradi, jer što je neko veća zvezda to je i izdašnija! 

- Ukoliko pričamo i o igračima kao što su Džems Harden, Pol Džordž i slični, možete da uzimate 10.000 - 20.000 dolara mesečno samo za seks i možda moraš da prespavaš dva, tri puta za taj period! Sa tim momcima, tri puta mesečno, zavisi, možeš da zaradiš 60.000 dolara. Kakav posao, kakvo obrazovanje može da ti donese zaradu 60.000 mesečno - pita se bivši NBA košarkaš.

 

Čovek koji je uvek imao skandalozne poteze i izjave, držao je svojevremeno pištolj u svlačionici dok je igrao za Vašington Vizardse, a mahanje istim mu je umalo okončalo karijeru.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija