• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.02.2015

14:00

HRVATSKI TINEJDŽER ODUVAO MAREJA Britanac bez brejk šanse

Tenis

HRVATSKI TINEJDŽER ODUVAO MAREJA Britanac bez brejk šanse

Podeli vest

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić pobedio je Endija Mareja sa 6:1, 6:3 i plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju

Mladi hrvatski teniser Borna Ćorić pobedio je Endija Mareja sa 6:1, 6:3 i plasirao se u polufinale ATP turnira u Dubaiju.

Ćorić je taktički sjajno odigrao protiv grend slem šampiona. Nije dopustio Mariju nijednu brejk loptu. Hrvatski igrač je čak u tri navrata slomio servis Britanca u prvom setu. Posle vođstva Škota od 1:0, nanizao je 18-godišnji teniser šest gemova za 6:1.

Odlučujući brejk u drugom setu napravio je za 4:2, a onda rutinski, poput iskusnog igrača priveo meč kraju. Nije bio nestrpljiv, čekao je Marejeve greške, a on je napravio čak 55 u meču.

Talentovani 18-godišnji Zagrepčanin ostvario je najveći uspeh u kratkoj seniorskoj karijeri i za plasman u finale će se boriti sa boljim iz duela između Francuza Rišara Gaskea i branioca titule Rodžera Federera.

Ćorić, trenutno 84. igrač sveta i najmlađi u Top 100, igraće za Dejvis kup selekciju Hrvatske protiv Srbije u Kraljevu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17