• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.I

23.04.2015

15:02

NOVAK ĐOKOVIĆ poklonio 550 knjiga

Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ poklonio 550 knjiga

Podeli vest

Ova osnovna škola je pretrpela veliku štetu u prošlogodišnjim majskim poplavama, kada im je stradao i deo knjiga iz đačke biblioteke

Valjevska škola "Vladika Nikolaj Velimirović" dobila je 550 knjiga od Fondacije "Novak Đoković". Ova osnovna škola je pretrpela veliku štetu u prošlogodišnjim majskim poplavama, kada im je stradao i deo knjiga iz đačke biblioteke. Profesorka književnosti Mila Milutinović kaže da je ova donacija veoma važna za školu koja ima 650 đaka.

- Broj od 500 novih naslova je praktično knjiga po učeniku, jer mi imamo 650 djaka tako da je ovaj poklon veoma vredan. Deca ne vole da čitaju obaveznu literaturu, ali kada im se ponudi raznovrsnost naslova u slobodnom izboru veoma su zainteresovani za čitanje- rekla je Mila Milutinović.

Valjevska škola prva je u Srbiji koja je od Fonadicije "Novak Đoković" na poklon dobila knjige.

- Vodili smo računa o tome da deci približimo knjige i čitanje, jer one razvijaju maštu i inteligenciju, stvaraju čitav jedan svet koji im pomaže da odrastaju edukovaniji. Donirali smo različita dela od klasika do novih naslova, a smernice su nam dali nastavnici škole - rekla je menadžerka Fondacije "Novak Đoković" Maja Jovanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija