• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2015

22:37

RODŽER "PECKA" Novak nije Rafa na šljaci

Tenis

RODŽER "PECKA" Novak nije Rafa na šljaci

Podeli vest

Rodžer Federer smatra da Novak Đoković na šljaci nije opasan poput Rafaela Nadala, a pozvao se na trofeje koje je španski teniser osvojio na zemljanoj podlozi

Novak Đoković i Rodžer Ferer boriće se za titulu na masters turniru u Rimu. Biće do 39. duel prvog i drugog tenisera sveta.

Švajcarac je jedini igrač koji je ove sezone uspeo da pobedi Novaka nakon Australijan opena, na turniru u Dubaiju. Pred novi teniski klasik Federer je, kao i uvek, pun samopouzdanja. 

- Novak Đoković nije Rafael Nadal na šljaci. Govorim o rezultatima koje je Rafa imao poslednjih deset godina na ovoj podlozi. Novak mi sada izgleda kao igrač koji je stigao na  Rolan Garos 2011. godine bez izgubljenog meča. Impresivno je to koliko je osvojio trofeja, posebno što ljudi zaboravljaju da je morao da dobije i teške mečeve da bi stigao do finala, da mu nije bilo lako - rekao je Federer.

Švajcarac je malo prokomentarisao i kome više "leže" uslovi u Rimu.

- Možda loptica malo više odskače. Ali, mislim da sam sada spreman za sve uslove. Igrao sam i tokom dana i noću. Ne znam kome će više prijati toplo vreme. 

Kao i Novak, nije zadovoljan stanjem terena.

- Da, ima mnogo rupa. Može da bude zabrinjavajuće.  

Takođe, Rim je jedan od retkih turnira koje Rodžer još nema u kolekciji.

- Ovaj turnir se ne razlikuje od drugih. Velika stvar za mene je da uzmem trofej. Činjenica da ovde još nisam pobedio, ne pravi nikakvu razliku kod mene. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikolic miroslav

pre 8 godina

decko uzeo sve,pa se spustio na najlon grane....sutra kad ga djokovic pobedi,kazace mu da nije imao srece hahahahahahahhahahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija