• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2015

20:49

FEDEKS NE ZNA ŠTA PROPUŠTA Ne znam da li ću gledati Novaka

Tenis

FEDEKS NE ZNA ŠTA PROPUŠTA Ne znam da li ću gledati Novaka

Podeli vest

U sredu je na programu, kako su ga mnogi okarakterisali, meč godine, duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a Fedeks nije siguran da će ga gledati

Rodžer Federer je okončao takmičenje u četvrtfinalu Rolan Garosa,  pošto je bolji od njega u tri seta bio sunarodnik Stanislas Vavrinka.

U sredu je na programu, kako su ga mnogi okarakterisali, meč godine, duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, a Fedeks nije siguran da će ga gledati.

- To će sigurno biti najveći meč na turniru. Da li ću ga gledati? Ne znam gde ću biti tada, ali ako bude u blizini TV, hoću - rekao je Švajcarac, koji je tek treći put u karijeri poražen od Vavrinke.

- Uslovi su bili teški, ali kako je bilo meni tako je i njemu. On je odigrao sjajan meč. Pokušao sam mnogo različitih stvari, da pronađem pravo rešenje, ali nisam uspeo. Nije išlo. Bilo bi sjajno da sam pobedio danas, nema ničega dobrog u porazu. Volim da igram za navijače, tako da sam razočaran - rekao je Fedeks i dodao da nije rano da misli o sezoni na travi, jer ima velike ambicije na Vimbldonu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Amater

pre 8 godina

Po tvom ponasanju na terenu se videlo da si odsutan na mecu sa Vavrinkom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija