• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.07.2015

11:10

STAHOVSKI: Svaka druga teniserka je lezbijka!

Tenis

STAHOVSKI: Svaka druga teniserka je lezbijka!

Podeli vest

Ukrajinski teniser Sergej Stahovski poručio je da zbog toga nikada ne bi dozvolio svojoj ćerki da se bavi ovim sportom

Ukrajinac je dodao i da za razliku od žena, u muškoj konkurenciji, bar među najboljih 100 igrača nema pripadnika gej populacije.

- Na WTA turu je skoro sva druga teniserka lezbijka i zato svojoj ćerki ne bih dozvolio da igra tenis. Na ATP turu je sve normalno. Ne bih baš stavio ruku u vatru za sve igrače, posebno ove nove, ali u prvih 100 na svetu definitivno nema homoseksualaca. Da ima znali bismo, jer to je zatvoren krug - rekao je Stahovski.

Na račun Ukrajinca je posle ove izjave izneto mnogo kritika, a on se naknadno izvinio zbog onoga što je rekao.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Cole5

pre 8 godina

rekao covek istinu. to netraje od dansa, traje to decenijama setite se marine navratilove koja nikad nije porekla glasine da je lezbo, zatim morezmo ( trener edi mareja ) i da nenabrajam dalje...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija