• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2015

20:05

ANA GLAVNA "VAGSICA" Englezi bi da se preseli u Mančester

Tenis

ANA GLAVNA "VAGSICA" Englezi bi da se preseli u Mančester

Podeli vest

Bastijan Švajnšrajger od narende sezone nosiće dres Mančester junajteda, ali je pitanje kome su se Englezi više obradovali - njemu ili Ani Ivanović

Nemački as je na lekarske preglede u Mančester došao u pratnji lepe devojke, a mediji na ostrvu su je već svrstali u popularne "vagsice", žene fudbalera. 

Miror piše da će Ana uzburkati strasti, odnosno da će biti velika konkurencija tamošnjim ženama fudbalera i da će se bez problema uklopiti u glamuroznu scenu.

Podsećaju da je Beograđanka bivša prva tenisera sveta, trenutno sedma na WTA listi, da je osvojila jedan grend slem trofej, Rolan Garos.

Ono što im predstavlja nepoznanicu, je činjenica da je Ana još uvek aktivna igračica, te nisu sigurni koliko će vremena provoditi u Mančesteru.

- Bastijana često vidimo na njenim mečeva, pa će verovatno ona vratiti uslugu dečku - pišu mediji. 

Prisećaju se da je Ana jednom izjavila da joj je Vimbldon omiljeni turnir, i da obožava London, pa se nadaju da njena ljubav nema granice i da će zavoleti i Mančester, grad koji je u ekspanziji i koji je sjajan za vansportske poduhvate. 

Na kraju, poželeli su lepoj Srpkinji dobrodošlici u Mančester. Njoj će se podjednako diviti i navijači Sitija i Junajteda. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija