• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tennisworlditalia.com

24.08.2015

10:07

NOVAK BRINE NAVIJAČE: Nisam baš zadovoljan formom

Tenis

NOVAK BRINE NAVIJAČE: Nisam baš zadovoljan formom

Podeli vest

Priznaje Novak Đoković da nije zadovoljan trenutnom formom, ali ističe da ima još nedelju dana da radi na tome kako bi bio maksimalno spreman za grend slem u Njujorku

Novak Đoković nije uspeo da osvoji titulu u Sinsinatiju,  ni "Zlatni masters", ali jedva čeka US open

- Naravno da je razočaranje, možda sam neke stvari mogao da uradim bolje. Federer  je igrao vrlo agresivno, agresivnije nego na nekom drugom turniru. Ne možeš da dobiješ sve mečeve, a ja sam pobedio na mnogim ove sezone - rekao je prvi teniser sveta. 

Đoković je pet puta igrao u finalu Sinsinatiju, a tri puta je poražen od Federera. Takođe, propustio je i šansu da kompletira sve mastars titule u karijeri.

- Dolazim ovde svake godine i nadam se da ću uzeti trofej. To što sam imao prliku da osvojim Zlatni masters igralo je ulogu u mom pristupu. Ove godine sam bio u finalu, na jedan korak. Nastaviću da se borim kako bih ušao u istoriju, to je dobar motiv za mene - priznao je Đoković. 

Sada sledi nedelju dana odmora, a onda poslednji grend slem u sezoni, u  Njujorku.

- Nadam se da mogu da igram dobro u Njujorku. U Sinsinatiju sam imao nekoliko dobrih, ali i lošijih mečeva. Nisam baš zadovoljan formom i nivoom igre, ali ima nedelju dana da radim na tome. Uslovi na Flašing Medouzu više mi odgovaraju, nestrpljiv sam da stignem u Njujork - istakao je Novak. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Ноле синко,стари Драгомир те разуме за два последња пораза!Онај енглез постао отац и није било право да га победиш?То му је био поклон!А то што си изгубио од швајцварца нека ти бог да здравље!Да си га победио ,синко Ноле,тај се не би смео да врати кући?Оплајвазила би га жена : - Па,бре,докле! ... И тако Ноле,синко наш,дао си га мало по емоцијама!ШЕСТ ХИЉАДА ПОЕНА СИ БОЉИ ОД ДРУГОГА!Много,бре!Дај мало попусти га?Ако овако наставиш оде ти и на 2025 да будеш даса број 1! Ако,и треба!

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija