• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.09.2015

17:09

KRAJ ZA KRAJINOVIĆA Ferer rutinski savladao Srbina

Tenis

KRAJ ZA KRAJINOVIĆA Ferer rutinski savladao Srbina

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović je u drugom kolu Ju Es opena poražen od Davida Ferera sa 3:0 (7:5, 7:5, 7:6)

Borio se Krajinović u ovom meču koliko je mogao, ali u ovom trenutku više od ovoga, očigledno nije. Sva tri seta us bila manje-više preslikana, i srpski teniser je svaki put poklekao u finišu.

U prva dva puta nije uspeo da se domogne taj-brejka, i praktično je svojim greškama omogućio rivalu da dođe dovođstva. U trećem je Krajinović čak imao priliku i da smanji zaostatk, pošto je servirao za set, ali mu je ruka zadrhtala.

Ipak, za razliku od prethodna dva, ovaj set je rešen u 13. gemu, ali naš igrač nije umeo da se nosi sa pritiskom.

David Ferer će u trećem kolu igrati protiv Žeremija Šardija koji je bio bolji od Martina Kližana sa 3:0 (7:5, 6:4, 7:6).

TOK MEČA

Treći set:

- 6:7. SET I MEČ! Za razliku od prethodna dva seta, Krajinović je u ovom izborio taj-brejk, ali više od toga nije mogao.

- 5:6. BREJK! Srpski teniser očigledno ne može da se izbori sa pritiskom. Ferer je napravio ribrejk a potom i uzeo svoj servis, tako da Filip sada servira za ostanak u meču. Ako je suditi po prethodna dva seta, kraj samo što nije.

- 5:4. BREJK! Krajinović je u devetom gemu oduzeo servis rivalu i sada ima priliku da smanji vođstvo Ferera.

- 3:4. Kako sada stoje stvari, i ovaj set će biti rešen u finišu, da li taj-brejku ili nešto ranije, videćemo.

- 1:2. Igrači su za sada sigurni na svoj servis, a bliži šansi za brejk je bio naš teniser.

Drugi set:

- 5:7. SET! Još jednom je Krajinović u finišu seta posustao. Baš kao i u prvom  setu, naš teniser nije uspeo da se izbori za taj brejk.

- 4:5. Uspeo je srpski teniser da uhvati poslednji voz pred gubitak drugog seta. Napravio je brejk kada je Španac servirao za set.

- 2:5. Ponovo je popustio Krajinović što je Ferer iskoristio i oduzeo mu servis, takoda ga sada samo jedan gem deli od uvećanja vođstva.

- 2:3. BREJK! Uspeo je naš teniser ekspresno da odgovori i vrati se u ovaj set. Imao je tri vrezane brejk prilike i iskoristio treću.

- 0:3. BREJK! Loše je počeo Krajinović drugi set pošto mu je Ferer odmah oduzeo servis. Španac je dodao gas i čini se da pokušava da prelomi meč.

Reuters

Prvi set:

- 5:7. BREJK! Naš as je posustao u ključnom trenutku. Zadrhtala mu je ruka u ovom gemu, svojim greškama je praktično poklonio set Špancu.

- 5:6. David Ferer je u najmanju ruku obezbedio taj-brejk prvog seta, sada je našem igraču da uradi isto.

- 4:5. Ista meta, isto odstojanje. Igrači su idalje sigurni kada imaju početni udarac.

- 3:4. Za sada je najveća pretnja došla od Krajinovića koji je imao 40:40 na servis rivala, ali je Španac uspeo da osvoji gem.

- 2:3. Obojica tenisera su za sada veoma sigurna na svoj servis, i ne dozvoljavaju rivalu priliku za brejk.

- 1:2. Srpski teniser je imao malo problema u svom prvom servis gemu, ali nije dozvolio rivalu brejk loptu, da bi potom Ferer uzeo gem bez izgubljenog poena.

- 0:1. Prvi na servisu je David Ferer koji lako osvaja ovaj gem i dolazi do početnog vođstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija