• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.09.2015

09:03

(VIDEO) KRV, SUZE I ZNOJ Đoković i Batler: This is SPARTA!

Tenis

(VIDEO) KRV, SUZE I ZNOJ Đoković i Batler: This is SPARTA!

Podeli vest

Koliko je pobeda u finalu Ju Es opena značila Novaku Đokoviću videlo po reakciji kada je otišao do svog boksa i zajedno sa slavnim glumcem, Džerardom Batlerom, koji mu je pružao podršku viknuo: Ovo je Sparta!

Krv, suze i znoj... Sve to je ostavio na terenu Novak Đoković ne bi li došao do drugog Ju Es opena, a ukupno desete grend slem titule u karijeri.

I zaista je Đoković protiv sebe imao sve što je mogao da ima. Velikog rivala koji je bio silno motivisan za pobedu, kišu zbog koje je meč kasnio cela tri sata i najveći deo od 23.000 navijača koji su bili uz Švajcarca.

Prema sopstvenom priznanju, Novak je upravo u filmu "300" potražio inspiraciju pred finalni meč Ju Es opena protiv Rodžera Federera. Znao je da će u njegovom "boksu" pored supruge Jelene, članova stručnog štaba i prijatelja, biti i škotski glumac Džerard Batler.

Antologijska scena iz ovog filma inspirisala je velikog sportistu i džentlmena da se odupre potpuno bljutavom ponašanju Njujorčana i turista na stadionu "Artur Eš", ljudima koji su radili stvari koje se ne viđaju ni na finalu Dejvis kupa, poput proslave promašenog prvog servisa tenisera protiv koga navijate. 

Nole je posle pobede otišao do svog tima, pozdravio se sa svima a potom zajedno sa Batlerom uzviknuo: "THIS IS SPARTA!". Isto su ponovili i u "bekstejdžu".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija