• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.10.2015

18:27

ĐOKOVIĆ PRED FINALE: Nadal će učiniti sve da bi osvojio titulu

Tenis

ĐOKOVIĆ PRED FINALE: Nadal će učiniti sve da bi osvojio titulu

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković rekao je večeras da očekuje veliku borbu sutra (13.30) u finalu ATP turnira u Pekingu protiv Španca Rafaela Nadala

 

- Uvek očekujem veliku borbu sa njim i pripremam se za to. Pokušaće sve kako bi osvojio titulu, ali isto to ću uraditi i ja. Mislim da smo obojica na veoma visokom nivou i znamo da igramo ovako velike mečeve. Siguran sam da ćemo publici prikazati dobar tenis. Neka bolji igrač pobedi - rekao je Ðoković.

JEDAN ŠPANAC POČIŠĆEN Novak oduvao Ferera, na redu Nadal - 2:0

Srpski as je danas u polufinalu pobedio Davida Ferera rezultatom 6:2, 6:3.

- Dobro sam servirao, posebno u prvom setu kada sam ubacio 79 odsto prvog servisa. Međutim, nisam dobijao mnogo lakih poena u svojim gemovima. On je mnogo toga vraćao i terao me da igram dodatni udarac. Uspeo sam da budem agresivan od starta i ne dozvolim mu duge razmene, pa je sve funkcionisalo veoma dobro - dodao je Ðoković. 

Đokovićev meč protiv Nadala biće 45. okršaj dvojice tenisera, a Španac vodi sa 23:21 u međusobnim duelima. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Nadal je stari as, opasan kad se potceni, lep kad se ljuti, i miran ko bubica kad Nole preuzme inicijativu. i krene da ga "delje"....!! Zato napred u slavu..! Čast Špancima - Pehar Srbima..!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija