• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2015

20:23

DOMINIRAJU! Čehinje preko Ruskinja do nove titule u Fed kupu

Tenis

DOMINIRAJU! Čehinje preko Ruskinja do nove titule u Fed kupu

Podeli vest

Ženska teniska reprezentacija Češke odbranila je titulu u Fed kupu, pošto je u finalu u Pragu pobedila Rusiju sa 3:2

Čehinje su na domaćem terenu u Pragu došle do četvrte svetske titule u poslednjih pet godina i tako potvrdile dominaciju u ženskom tenisu.

Odlučujući poen Češkoj doneo je dubl u sastavu Karolina Pliškova-Barbora Stricova. Njih dve su posle velike borbe i meča koji je trajao dva sata i 11 minuta pobedile Jelenu Vesninu i Anastasiju Pavljučenkovu sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:2.

Posle prvog dana finala rezultat je bio 1:1, a u nedelju je prvo Marija Šarapova savladala Petru Kvitovu i donela prednost Rusiji, ali je potom Pliškova bila bolja od Pavljučenkove, pa je pobednik rešen u duelu dublova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija