• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.12.2015

09:28

NADAL SE BODRI: Ja mogu mnogo bolje u 2016. godini, Đoković ne može!

Tenis

NADAL SE BODRI: Ja mogu mnogo bolje u 2016. godini, Đoković ne može!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal veruje u to da će se u narednoj godini vratiti na teniski vrh, pogotovo zato što smatra da može da značajno podigne nivo igre, dok najbolji teniser sveta Novak Đoković to - ne može

 

 

 

Nadal je priznao da je za njega frustrirajuće iskustvo kada vidi da je neko bolji na terenu od njega, kao što je to ove godine bio Đoković.

- Kada vidiš da je neko bolji od tebe, na kraju moraš da se pomiriš s tim i da smisliš da nađeš rešenje. Tako sam i ja prihvatio činjenicu da je Novak trenutno bolji i nastavio žestoko da radim da bih smanjio tu razliku između nas. Smatram da u narednoj godini imam velike šanse protiv njega, jer ja mogu da odigram mnogo bolje nego u ovoj godini, a Đoković ne može - ocenio je Rafael Nadal.

Doduše, u finišu sezone je delovalo da Nadal nije ni blizu Đokovićevog nivoa, ali kako on kaže, ko zna šta nosi sutra.

- Nova godina, novi početak. Nadam se da će biti mnogo bolja za mene. Novak je u ovom trenutku skoro nepobediv, a moje je da nastavim da radim žestoko, ne moram mnogo toga da promenim u igri i sve će doći na svoje mesto. Sad ću da uzmem nedelju dana odmora, posle toga ću nastaviti sa pripremama za novu sezonu - rekao je Nadal.

"ZLATNI KROMPIR" ZA NOVAKA Srpski teniser osvojio najviše setova rezultatom 6:0

NOVAK PREDVODI SRBIJU! Đoković će igrati protiv Kazahstana u "Pioniru"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

А шта ћете Госн.Надал, ако одигра у 2016. - на истом нивоу....?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija